Britney Spears se bojí direktivního otce

28.11.2020 | Osobnosti

Zpěvačka Britney Spears měla další soudní stání kvůli poručnictví svého otce Jamieho. Americká hvězda se snaží zbavit závislosti na něm, protože od roku 2008 řídí všechny její pracovní činnosti, finance, soukromé vztahy, a dokonce i to, koho bude volit. Britney v posledním stání, jehož se nezúčastnila, přes své advokáty soudkyni vzkázala, že se otce bojí, a proto se s ním odmítá potkávat.

Spears nad osmatřicetiletou dcerou převzal kontrolu v roce 2008, kdy se zhroutila a byla převezena na psychiatrickou kliniku. Soud tedy rozhodl, že není příčetná a potřebuje poručníka.

Advokát Samuel D. Ingham, který zpěvačku zastupoval během posledního přelíčení, u soudu prohlásil, že se jeho mandantka otce bojí, a tudíž se s ním odmítá potkat. „Nemají spolu vůbec fungující vztah,“ uvedl Ingham.

Gladstone Jones zastupující Britneyinu matku Lynne potvrdil, že vztah mezi dcerou a otcem nefunguje. Lynne Spears se přiklání k tomu, aby poručníkem přestal být otec a stala se jím nezávislá třetí strana.

Advokátka Vivian Thoreen, která zastupuje Jamieho Spearse všechna tato tvrzení zpochybnila a tvrdí, že její klient se nepotkává s dcerou proto, že jí to doporučili vlastní právníci.

Soudkyně Brenda Penny rozhodla, že se James bude o poručnictví zatím dělit s nadací Bessemer Trust. Britney požaduje, aby právě tato nadace převzala plnou kontrolu. Soudkyně ale uvedla, že to zváží a rozhodne o tom v příštím stání.

Spears mezitím opět potvrdila, že dokud ji bude ovládat otec, odmítá jakkoli pracovat. Nebude tedy ani nahrávat novou hudbu, ani vystupovat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat