Nicole Kidman zakázala svým dcerám sociální sítě

09.11.2020 | Osobnosti

Herečka Nicole Kidman je přesvědčená, že sociální sítě poškozují psychiku dětí a dospívajících. Svým dvěma dcerám – dvanáctileté Sunday a devítileté Faith – tak zakázala přístup na tyto platformy. A obě dívky mohou zapomenout, že by mohly mít na Instagramu vlastní profily před dosažením dospělosti.

„Nejsem sama moc technicky založená, takže je pro mě velmi obtížné hlídat jejich profily a být tam, takže jim nedovolím Instagram. Mám dvanáctiletou, která neustále žadoní, že se tam chce dostat, ale já jí říkám ne, ne. Je to neustálý tlak a přetahovaná, řekla bych, že to tak má spousta rodičů, ne?“ svěřila Nicole v pořadu Loose Women.

Australská hvězda opět pochválila svého manžela Keitha Urbana, na něhož už mnohokrát pěla samá pozitiva. Partner jí prý poskytuje především emoční oporu.

„Ráda relaxuji meditací, ale co mi poskytuje největší pohodu a bezpečí, je být s Keithem. Mít partnera po boku, někoho, s kým můžete mluvit, kdo vás miluje a vy milujete jeho, získáváte tím rovnováhu. Než jsem ho potkala, byla jsem vyděšená. Teď se cítím neustále chráněná díky tomuto skvělému příteli a úžasnému partnerovi, kterého mám,“ dodala Kidman.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat