Děti prince Williama budou zdobit stromeček s babičkou online

21.11.2020 | Osobnosti

Princové George a Louis a princezna Charlotte se musejí smířit s tím, že se o Vánocích nepotkají s prarodiči a praprarodiči. Jejich rodiče princ William a vévodkyně Catherine jim však zprostředkují setkání s babičkou Carol Middleton přes Zoom. A společně pak budou zdobit její vánoční stromeček.

Kvůli pandemii členové královské rodiny budou slavit Vánoce odděleně ve svých nukleárních rodinách. V předchozích letech si Carol, matka vévodkyně Kate, brala všechna vnoučata domů, aby s ní zdobila stromeček. Sedmiletý George, pětiletá Charlotte a dvouletý Louis se při zdobení potkali s bratrancem Arthurem, synem Pipy Middleton Matthews, mladší sestry Kate.

„Nesmíme se potkat, ale po roce, jako byl rok 2020, si musíme všichni připomenout, co je opravdu důležité o Vánocích. Pro mě je důležité, aby se rodina cítila ve spojení. Normálně nechávám svá vnoučata, aby mi nazdobila stromeček. Letos je požádám přes videohovor, aby rozhodla, jaké ozdoby by měly jít kam. Potom je možná bude potřeba vkusně převěsit!“ napsala Carol na Instagramu, kde oznámila, že se s vnoučaty potká u zdobení pouze virtuálně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat