Princ William a Kate nesledují vůbec televizi

05.12.2020 | Osobnosti

Princ William si s manželkou Kate už dlouho nevychutnali žádný nový film. Nemají prý na něco takového vůbec čas kvůli třem dětem, které na nich visí každou volnou chvíli, kdy zrovna nepracují. Následník britské koruny a jeho manželka si na filmové krnění stěžovali herci Michaelu Wardovi, který získal cenu BAFTA pro vycházející hvězdy do třiceti let.

„Řekli mi, že se pokusí podívat na můj film, ale je to pro ně těžké se dívat na filmy, když jsou pořád s nimi děti. Tak jsem říkal, jo, nedívejte se na ten film s dětmi, protože tento není určitě pro děti,“ vzpomněl Ward v pořadu Blue Story na osobní setkání s Williamem a Kate.

Michael pocházející z Jamajky prý od dětství toužil být slavný. Nakonec to šlo ještě rychleji, než si představoval.

„Chtěl jsem být slavný. Nebudu vám říkat, že jsem nikdy být nechtěl, protože někteří lidé tohle říkají. Ale já jsem chtěl vše. Chtěl jsem být bohatý, chtěl jsem být slavný, chtěl jsem být schopný herec. Chtěl jsem vyhrávat ocenění. Chtěl jsem, aby se mé rodině dařilo. Na tom chtít vše není nic špatného, ale já jsem nechtěl být slavný pro nic za nic. Nechtěl jsem být slavný jen pro to, že vytáhnu ptáka nebo něco takového bezcenného,“ svěřil Ward magazínu Sunday Times.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat