Celebrity v otřesných vánočních outfitech

Někdo se rád obléká za stromeček, zatímco jiný má speciální sváteční pyžamo. A která slavná osobnost si každoročně dělá ostudu v nejhorší vestičce se Santou Clausem, jakou svět spatřil?

Pro většinu z nás je móda to poslední, na co během Vánoc myslíme. Nejdůležitějším kouskem jsou asi tepláky, u kterých nevadí, že do nich při pečení cukroví otřeme ruce od mouky. Celebrity to mají samozřejmě jinak, protože se na své fanoušky snaží udělat dojem, ať už jsou kdekoli. Zatímco některé vytáhnou z šatníku nejluxusnější róby, jiní na vánoční pohodu upozorňují prazvláštními oblečky. Kdo ze slavných už se takhle ztrapnil?

Matt Damon a jeho směšná vánoční vesta

Matt Damon patří mezi nejlépe placené hollywoodské herce. A důvod je zřejmý. Dokáže se perfektně ztotožnit s danou rolí, ať už kladnou či zápornou. Se stejnou vervou se každoročně noří do sváteční atmosféry a obléká si svou pověstnou vestičku se Santou Clausem. I když hýří všemi barvami a budí veselý dojem, fanynky Matta prosí o jediné – aby tenhle příšerný kousek co nejrychleji svlékl! A když zrovna na sobě nemá onu pověstnou vestičku, tak alespoň vánoční svetr nesmí chybět.

Robbie Williams má zase speciální pyžamo

Do zpěváka Robbieho Williamse by člověk řekl hodně věcí, ale to, že chodí spát v pyžamu, které věrně připomíná uniformu vánočního skřítka, rozhodne ne. Zdání opravdu klame. Jak vidno, i bouřlivák, co upřímně přiznává závislost na sexu, alkoholu a omamných látkách, si výjimečnou atmosféru užívá plnými doušky! A není jediný. Doma v oblečku elfa ráda chodí i kolegyně Taylor Swift nebo Mariah Carey, která ho pořídila i svému psovi. Přece když už, tak už!

Miley Cyrus je jako strom

Zpěvačka a herečka Miley Cyrus ráda budí pozornost a rozruch. A kdy jindy, když ne právě na Vánoce! Kontroverzní osobnost hudební scény se buď převlékne za nejtypičtější sváteční symbol, čímž je samozřejmě stromeček, nebo se naopak svlékne celá. I když své „ozdoby“ alespoň částečně zakryje miniaturními tematickými předměty, ani tak to nebývá hezká podívaná, protože si vulgární gesta neodpustí ani v tento kouzelný čas.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat