Meghan upřednostňuje Vánoce s přáteli před těmi s rodinou

15.12.2020 | Osobnosti

Meghan Markle nemá s příbuznými dobré vztahy. Matka Doria je jí sice nejbližší, a dokonce teď žije s ní a princem Harrym pod jednou střechou, ale s ostatními členy své rodiny se kalifornská herečka vídá nerada. Nepřilnula ani k příbuzenstvu prince Harryho. A tak Vánoce budou slavit v Los Angeles s Dorií a přáteli. Meghan přitom už před lety tvrdila, že je to tak lepší než se otravovat s příbuznými.

V rozhovoru pro magazín Grazia, který vyšel ještě před tím, než se stala vévodkyní ze Sussexu, radí, aby lidé dali vale členům rodiny a na svátky raději pozvali kamarády. Jim pak uchystá čistou sváteční tabuli, na bílý ubrus dává vázičky s bílými květinami, luxusní bílý porcelán se zlatým okrajem, stříbrné příbory a omáčníky. Místnost dozdobí kvetoucími větvemi magnolie.

Bílé květiny Meghan miluje a použila je i do své svatební kytky – bílý hrachor, bílý chejr, bílou astilbe, bílý jasmín a bílé jarmanky doplněné bílými pomněnkami.

„Vánoc s přáteli vám umožní porušit rodinné tradice a vyhnout se ovocnému koláči tety Julie! Ať každý kamarád donese své jídlo nebo ho uvařte všichni společně v kuchyni,“ nabádá Markle.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat