Proměna ošklivého káčátka v labuť: 5 filmové hrdinek, jimž změna vážně prospěla

Proměna ošklivého káčátka v krásnou labuť je vděčným tématem řady hollywoodských dojáků. Které filmové hrdinky na plátně prokoukly nejvíce?

1.    Julia Roberts, Pretty Woman

Ne že by Julia Roberts nebyla krásná žena i ve starém pytli, natož na začátku filmu v platinové paruce a minišatičkách, ale když srovnáte postavu Vivivan v tomto outfitu a těch úchvatných rudých šatech a nádherném účesu ze scény, kde bere Edward v podání Richarda Gera do opery, je celkem jasné, kdo je vítěz…

2.    Olivia Newton-John, Pomáda

Stydlivé Sandy to samozřejmě slušelo i ve „slušňáckých“ šatičkách, o tom není pochyb. Ale pravdou rovněž je, že by se v nich těžko stala idolem mnoha mužských srdcí, jako poté, co se v závěru předvedla v úžasně sexy oblečku.

3.    Sandra Bullock, Slečna drsňák

Nejednomu fanouškovi vyrazila Sandra tímhle filmem dech – všichni jsme zvyklí, že vypadá za každé situace naprosto skvěle, ovšem ve zmíněném filmu se tvůrcům povedlo z téhle krásky udělat podivně vyhlížející individuum. Ovšem v závěru snímku už je to zase „stará dobrá“ Sandra.

4.    Anne Hathaway, Deník princezny

Nevýrazná dívka se v tomhle romantickém snímku promění v princeznu se vším všudy. I když se tvůrci na počátku filmu snažili z Anne udělat ošklivé káčátko možná až příliš okatě, ruku na srdce – která z nás nebyla lehce dojatá, když se hrdinka proměnila v krásnou a svůdnou mladou ženu?

5.    Audrey Hepburn, My Fair Lady

A nakonec klasika nad klasiky. Audry je v roli květinářky Elizy naprosto nepřekonatelná. I na začátku snímku, kdy představuje chudou a špinavou květinářku. Ovšem v okamžiku, kdy se na plátně objeví ve scéně, kdy jde na ples, vypadá absolutně úchvatně. Přesně takovou si Audry už asi navždycky budeme pamatovat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat