Smyslně odhalená Vlaďka Erbová: Po porodu má dole 18 kilo! Koukněte

Modelka Vlaďka Erbová (31) poprvé od porodu syna Marcuse nafotila neskutečně sexy snímky a pořádně odhalila své tělo. Vlaďka má zpět postavu snů a sedm měsíců po porodu se to nebojí ukázat. Během těhotenství nabrala 18 kilogramů a nyní je na váze před otěhotněním. A dokonce je pevnější než kdykoli předtím.

„Byla jsem vždycky odpůrkyní cvičení a naposledy jsem se víc pohnula snad na základce. Po porodu Marcuse ale už nebylo zbytí. Kamarádka mě vytáhla do fitka a nyní poctivě chodím dřít s trenérem," prozradila Vlaďka.

Své tělo odhalila kvůli své kamarádce Kateřině Kaberlové, manželce hokejisty Františka Kaebrleho. „Kačenka se vrátila před rokem z Ameriky, kde s Frantou žili, a rozhodla se začít podnikat. Pro každého jsou začátky těžké, a tak jsem se rozhodla, že její nový butik Francesca, který pojmenovala po své dceři, což se mi hrozně líbí, podpořím a trošku pomůžu. Proto jsem pro ni nafotila kampaň. Navíc jsem tváří již čtyři roky známé italské značky Korraline, kterou Katka v butiku má," vysvětlila Vlaďka.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat