Neskutečné! Heidi Klum září i v teplákách a bez make-upu

Ne nadarmo se německá topmodelka Heidi Klum (39) často objevuje v reklamách. Při natáčení posledního reklamního spotu vypadala nádherně i nenalíčená a v teplákách. A to i přesto, že jí pomalu ale jistě táhne na čtyřicet.

Modelka je nejen přirozeně krásná a má dokonalou postavu, ale navíc je i bezprostřední a zábavná, což často dokazuje svými vtipnými komentáři a fotkami na Twitteru.

Zábava byla s Heidi i během točení klipu na džíny Jordache, kdy topmodelka nejprve nacvičila scénu v teplákách a pak na to vlítla naostro. Výsledek opravdu stojí za to! Podívejte v naší galerii i na videu níže.

S bodyguardem je velice šťastná

Po rozchodu s manželem Sealem zažívala těžké chvilky, když čelila jeho útokům vedeným prostřednictvím bulvárních médií. Dnes je prý Heidi ale opět velmi šťastná, vztah s bodyguardem Martinem Kirstenem ji naplňuje a děti moc netuší, co se v médiích o ní píše.

Jsem velmi šťastná. A dětem se daří moc dobře. Jsou šťastné. Mají se skvěle... a víte, zřejmě neslyší nic z těch zpráv, takže mohly oslavit Halloween tady v Los Angeles... Jsou šťastné,“ tvrdila Heidi v talk show DeGeneres.

Slavná Němka vychovává čtyři děti, osmiletou Leni, sedmiletého Henryho, pětiletého Johana a dvouletou Lou.

Nic se u nás nezměnilo. Ani pro děti, ani pro nikoho jiného kolem. Není to jiné pro nikoho, než to bylo. Mé děti jsou pro mě vše. Vždycky jsem chtěla mít velikou rodinu. A mám veliké štěstí, že mám čtyři děti,“ dodala Heidi.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:10
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat