Při potratu jsem málem zemřela, svěřila Gwyneth Paltrow

Herečka Gwyneth Paltrow prý prodělala velmi těžký potrat, který ji málem připravil o život. Manželka rockera Chrise Martina ale odmítá specifikovat, kdy k tomuto incidentu došlo. Jedno je jisté, bylo to po porodu jejich dvou dětí.

Dceru Apple a syna Mosese má s manželem Chrisem Martinem ze skupiny Coldplay.

„Moje děti mě pořád žádají, abych měla dítě. A člověk nikdy neví, možná by ještě jedno mezi ně protlačil. Chybí mi třetí dítě. Myslím na to. Měla jsem velmi ošklivou zkušenost, byla jsem těhotná potřetí. Nevyšlo to a málem jsem zemřela,“ svěřila hollywoodská hvězda magazínu You.

Na svém choti Chrisovi si nejvíce pochvaluje to, že se v roli rodičů chovají jako týmoví hráči. „Jsme oddaní rodiče, co dělají vše spolu. Všechna rozhodnutí děláme spolu a s podporou spoléháme jeden na druhého,“ dodala Gwyneth.

Můj mozek říká, že jsem za zenitem

Herečka ještě před Vánocemi a koncem roku vyslovila přání, které by chtěla, aby se tento rok splnilo. Otěhotnět chce co nejdříve, už tak bude mezi nejstarší Apple a tím nejmladším rozdíl minimálně osm let.

„Můj mozek říká, že už jsem za zenitem, že mám velké děti a nechci se znova vracet k přebalování. Ale jistá část mé osoby by moc ráda měla třetí dítě. Samozřejmě, jsem už na to stará!“
svěřila hollywoodská blondýna v interview pro magazín InStyle.

Pro Gwyneth je mateřství důležitější než kariéra. Kvůli dětem se často rozhodne řadu rolí odmítnout. „Já si vybírám jednu vedlejší roli ročně. Některé ženy zvládají mateřství a kariéru, ale já ne,“ přiznala herečka.

Manželka rockera Chrise Martina ze skupiny Coldplay prý po druhém mateřství zažívala velmi těžké chvíle, kdy matka dítě odmítá. „Když se narodila Apple, měla největší modré oči. Dívala jsem se do nich a ony se dívaly na mě, já měla pocit, že se narodila, aby mě všecko naučila. Ale po Mosesovi jsem najednou měla poporodní depresi. To bylo velmi těžké období, ale věřím, že kvůli tomu se do něj dokážu víc vcítit a on do mě,“ dodala Gwyneth.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat