Jane Seymour alias Doktorka Quinnová má pech na vztahy. Počtvrté se rozvádí

Herečka Jane Seymour (62) potvrdila, že podala žádost o rozvod se svým čtvrtým manželem Jamesem Keachem. Představitelka seriálové Doktorky Quinnové se rozvádí po dvaceti letech. Ze čtvrtého manželství s režisérem Keachem má sedmnáctiletá dvojčata Johna a Kristhopera.

„Jane Seymour a James Keach potvrzují, že se rozešli a nežijí spolu několik měsíců. V tuto chvíli se domlouvají na podmínkách rozvodu. Budou nadále pokračovat ve vztahu oddaných rodičů, jako obchodní společníci a společně se rozhodli také zachovat a rozšířit charitativní závazky, na nichž pracovali během manželství,“ oznámil hereččin tiskový mluvčí listu Daily Mail.

Jane se poprvé vdávala v roce 1971 za režiséra Michaela Attenborougha, o dva roky později se rozvedli. V roce 1977 vstupovala do manželství podruhé a to s Victorem Geoffreym Planerem. S ním vydržela rok. Třetí manželství trvalo jedenáct let do roku 1992 a z tohoto vztahu s Davidem Flynnem má dvě děti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat