Madonna je i v 55 letech stroj na peníze: Vloni opět vydělala balík!

Madonna se po letech opět stala nejlépe vydělávající slavnou tváří. Minulý rok si podle magazínu Forbes dokázala vydělat 125 milionů dolarů – asi 2,4 miliardy korun. Nejvíce jí pomohlo k tučným ziskům turné MDNA, ale nemalé příjmy jí plynou také z obchodních a reklamních partnerství, z prodeje oblečení a parfémů či z investičních aktivit.

Čistý zisk 125 milionů dolarů napočítali Madonně mezi červnem 2012 a červnem letošního roku. Druhým nejlépe vydělávajícím slavným je režisér Steven Spielberg, jenž si připsal na účty v čistém sto milionů dolarů – asi 1,9 miliardy korun.

O třetí příčku se dělí hned tři osobnosti. Jednak autorka románu Padesát odstínů šedé E. L. Jamesová, ale také moderátor a mediální magnát Howard Stern a hudební producent Simon Cowell. Všichni tři si vydělali kolem pětadevadesáti milionů dolarů – asi 1,8 miliardy korun.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Vepřová pečeně

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:01
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat