Cameron Diaz je realistka: Všichni jednou budou nevěrní!

Herečka Cameron Diaz si myslí, že všichni lidé byli podvedeni či budou podvedeni. Někdy v životě. Sama si teď zahrála ženu, která začne randit s mužem, o němž netuší, že je ženatý. Jenže o podobné role prý jedenačtyřicetiletá blondýna nestojí.

Netočila jsem ten film proto, abych tím něco osobně vyjádřila. Já chci vyjádřit jen fakt, že ve skutečnosti netoužím točit filmy o mužích podvádějících ženy, není to nic, o co se opravdu zajímám. Všichni byli podvedeni, všichni budou podvedeni. To já nemůžu vyřešit, nevím jak, nikoho navíc nesoudím, nevím, jak bych ten problém měla řešit,“ svěřila Cameron v rozhovoru pro magazín OK!.

Diaz je prý díky životním zkušenostem tolerantní. Všichni lidé mohou dělat chyby, měli by se z nich však umět poučit.

Jsme lidské bytosti, jsme komplikovaní, nemůžete projít životem, bez toho aniž posbíráme pár šrámů, nemůžeme projít životem bez poskvrnky, tak to prostě je. Vše se má stát, člověk se má učit, věci řešit a jít dál,“ míní Cameron, jejíž snímek Jedna za všechny vstoupí do kin 1. května.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat