Charlize Theron: Mateřství mi dodalo tvůrčí energii

Herečka Charlize Theron zřejmě nebude na výchovu syna Jacksona sama. Vztah s kolegou Seanem Pennem se vyvíjí slibně, a dvojice dokonce plánuje veselku. Ovšem stát se rodičem se rozhodla jihoafrická rodačka před dvěma roky jako svobodná matka. A ani trochu toho nelituje. Mateřství jí prý totiž dodalo spoustu tvůrčí energie.

Charlize adoptovala Jacksona v roce 2012, kdy byla bez partnera. Tehdy počítala s tím, že bude svobodnou matkou a s dítětem se bude protloukat na vlastní pěst.

„Slyšela jsem lidi, že jakmile si pořídí děti, už nechtějí pracovat na ničem temném, ale to se mi nestalo. Pokud nic, tak když jsem si pořídila dítě, tak jsem se stala mnohem kreativnější, a naopak si dávám závažnější otázky a víc se zajímám o věci, které mohou být dost nepříjemné. Všichni reagujeme jinak, ale já se nedívám na scénář a neříkám si, bože, to nemůžu točit, mám dítě. Dodává mi energii chtít dělat toho víc a objevovat další věci,“ svěřila Theron v rozhovoru pro britský magazín Hello!.

Charlize také přiznala, že je to občas syn Jackson, kdo o všem rozhoduje.

No, je to ztělesnění malého chlapce, a tím chci říct, že je to diktátor. Pořád mi říká, sedni si, mami, sedni. A já zase pořád říkám, nedotýkej se toho. Pak se podívám na mámu a ona řekne, že jsem byla úplně stejná. Ale já tomu nevěřím. Já si myslím, že jsem byla milá a slušná,“ dodala partnerka Seana Penna.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:15
140 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat