Beckhamovi si žijí jako na zámku: Najali si komořího od prince Williama!

David a Victoria Beckhamovi se sice oba narodili jako neurození, ale mohou si dovolit téměř stejný luxus jako britská královská rodina. Navíc se osobně přátelí s korunním princem Williamem, takže pro ně nebylo těžké získat do svých služeb komořího z Buckinghamského paláce. Jeden ukončil službu pro královnu Alžbětu II. a byl k mání. Beckhamovi po něm ihned skočili.

Majordomus bude mít na starosti jejich nový dům v Londýně, který vyšel slavnou dvojici na čtyřicet milionů liber – asi 1,3 miliardy korun.

„Potřebovali nového správce domu a hladce zvítězil, protože je to samozřejmě nejlepší uchazeč. Má dost působivý životopis a mít doma bývalého zaměstnance Buckinghamského paláce je docela výhoda. Victoria je nadšená, s rodinou vychází báječně,“ píše britský list Daily Mirror.

Bývalý zaměstnanec samotné královny Alžběty II. bude mít u Beckhamů práci o dost variabilnější. Čeká ho úklid a péče o domácnost, pomoc s dětmi a také venčení psů a péče o ně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat