Chcete vonět jako Jennifer Aniston?

Herečka Jennifer Aniston má pocit, že její první voňavka Jennifer Aniston se prodávala dobře. Uvedla ji na trh v roce 2010 a vydělala na jejím prodeji miliony. Také proto se rozhodla, že je letos v létě čas na zbrusu novou kompozici. A na světě je tak už druhý parfém s jejím jménem. Tentokráte nese název J by Jennifer Aniston.

„Můj debutový parfém je čistý ženský parfém, připomíná mi to, jak člověk voní, když dorazí na pláž, svěže s trochou opalovacího krému a písku. Tahle nová vůně je k té první komplementární. Má v sobě trochu vůně slaného moře, která mi připomíná den strávený v oceánu. Je to uvolněné a osvěžující,“ svěřila bývalá manželka Brada Pitta v rozhovoru pro magazín People.

První parfém byl zlatožlutý, druhý se skrývá v modrém flakonu. Nese v sobě tóny leknínu a magnólie se santalovým dřevem, bourbonovou vanilkou a záchvěvem pižma.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat