Helen Mirren není žádná primadona: Sama si šije oblečení

Pro herečku Helen Mirren je šití oblečení koníčkem. Britská hvězda občas něco ušije i svým příbuzným, a náramně se u toho uvolní. Nikdy jsme ji zatím nemohli vidět ve vlastních výtvorech na veřejnosti. Specializuje se na pláště, župany a dámské šaty.

„Opravdu si šiju šaty. Mám po matce starý šicí stroj, který miluju. Dělám příšerné věci, které vypadají otřesně, ačkoli jsem jednou ušila opravdu hezkou sukni sestře, jí se líbila. Sama sobě jsem si ušila pěkný župan do divadla. Možná bych si měla vytvořit vlastní kolekci županů, ve světě není dost hezkých županů,“ mínila hlavní hrdinka filmu Královna během rozhovoru pro časopis Notebook.

Herečka se jednou pustila do výroby šatů na filmovou premiéru. Chtěla v nich jít po červeném koberci, ale manžel jí to zakázal.

„To jsem opravdu chtěla, ale manžel mě zastavil. Řekl mi: ‚Zachraňuji tě samu před sebou.‘ Ale stejně to jednou udělám. Hodlám si ušít šaty pro červený koberec ze starých pytlů na odpadky. Budou nádherné. Pytle na odpadky a izolepa,“ dodala Helen.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat