NAHOTOU zachraňuje svět: Baculatá modelka bojuje vlastním tělem!

Australská modelka Robyn Laweley, kterou její ženské míry řadí mezi modelky tzv. nadměrných velikostí, se rozhodla své tělo využít jako poutač, který má upozornit na snahy tamní vlády rozšířit těžbu uhlí. A to není jediné, v čem se tahle kráska angažuje.

I když Robyniny míry jsou pro většinu lidí téměř ideální a řada žen by pro ně dělala všechno možné, svět modelingu mladou ženu považuje za „nadměrnou“. Ale to krásné Australance rozhodně nevadí! Ve své „kategorii“ na molech a v prestižních módních časopisech sbírá jeden úspěch za druhým.

A tak svou popularitu využívá i v nejrůznějších kampaních, jež se týkají i jiných aspektů života.

Nedávno na sebe upoutala pozornost v rámci projektu Body for Life (tedy Tělo pro život), v jehož rámci se jejím nahým tílkem mohli pokochat čtenáři časopisu Women´s Health. Její nahotu totiž „zakrývá“ pouze omotané lano.

Body for Life chce především přesvědčit ženy, že by měly své tělo přijmout bez ohledu na to, zda patří do škatulky „ideální postavy“ podle představ současných návrhářů a médií.

Sama Robyn přiznává, že jsou chvíle, kdy o svém těle pochybuje. To když si přečte na internetu nějaký nenávistný komentář, jehož autor jí nadává, protože ji považuje za tlustou.

Ale jak modelka říká, netrápí se tím dlouho. Sama už pochopila, že žena nemusí mít velikost XS, aby se cítila krásná. Velkým vzorem pro ni byla v tomto ohledu Crystal Renn.

A tak se Robyn nestydí své tělo ukazovat v celé jeho kráse.

Naposledy ho proměnila v jakýsi živý transparent – to když se rozhodla protestovat proti záměru australské vlády rozšířit těžbu uhlí v Abbottu, kde má vzniknout největší důl v zemi.

Na svém facebookovém profilu Robyn uveřejnila snímek, na němž je úplně nahá a na kterém má na břiše napsaný pro vládu jasný vzkaz. Doufá, že se jí podaří strhnout i další lidi, kterým není lhostejné životní prostředí.






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Tofu stir-fry se zeleninou

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:08
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat