Zpěvačka Kristína: Exhibovat mám potřebu jen na jevišti

30.10.2014 | Osobnosti

Půvabná mladá zpěvačka Kristína toho ve svých 27 letech zvládla už hodně. Slovensko reprezentovala v evropské hudební soutěží Eurovize, vydala tři sólová alba a nyní vychází čtvrté s výběrem toho nejlepšího, hraje v českém filmu a nyní vyráží na své velké turné Horehronie Tour 2014.

Působíte dívčím dojmem. Máte to v rodině?

Asi ano. Mamce už bylo padesát, ale stále si udržuje mladistvý vzhled, a táta taky vypadá o deset let mladší. Vtipné je, že mně je 27 let, ale dost často mi lidi nevěří a hádají mi kolem dvaceti. Někdy po mě dokonce chtějí občanku. Ten dívčí styl se mi líbí, navíc myslím, že ke mně docela jde. A když chci vypadat více žensky, vezmu si vysoké podpatky a to mě trochu „zestaří“.

Na váš typ hodně „letí“ starší muži. Je to tak i u vás?

Jak na takovou otázku odpovědět? (smích) Chodí mi hodně mailů od obdivovatelů a je pravda, že se v nich některé od starších pánů najdou (smích).

Jaké muže máte ráda vy? Co musí mít muž, aby dokázal zaujmout vaši pozornost?

Mám ráda, když má muž úsměv na tváři, charizma a dokáže být empatický. To je něco, čeho si na mužích dokážu všimnout. A pak je důležité, abyste si spolu měli co říct, aby řeč po půl hodině neuvízla na mrtvém bodě.

Nedávno jste nafotila kalendář na příští rok. Jak bude vypadat? Budete se v něm odhalovat, jak je aktuální trend?

Vím, že aktuální trend kalendářů je takový, že se na fotografiích ženy odhalují a ty fotky jsou někdy více než sexy, ale já jsem chtěla jít jinou cestou. Vnést do fotek hudebního ducha. No, a protože to je kalendář pro společnost AŽD, která se zabývá železnicemi, fotili jsme různě u kolejí, ve vlaku a podobně. Samozřejmě na těch snímcích nejsem úplně zahalená, odhaluji nohu, bříško, dekolt, ale není to nic s erotickým nádechem.

Jste stydlivá?

Když jsem byla menší, byla jsem stydlivější. Ale spíš než stydlivá bych řekla, že jsem klidná povaha. Takže nepotřebuji exhibovat. Což se mění, když přijdu na jeviště, tam jsem docela extrovert, ale v soukromí jsem nejradši s přáteli v klidném prostředí, kde si povídáme a duševně relaxujeme.

Na podzim se vydáte na turné po českých městech. Na co se diváci mohou těšit? Bude to velká show?

Určitě se mohou těšit na velkolepý program ve kterém zazpívám i svůj nový singl Navždy, k němuž jsem natočila krásný a velmi emotivní videoklip. A show chci taky, bez toho by to nešlo. Budu samozřejmě zpívat své nejznámější skladby. Chci, aby se lidi bavili, aby se cítili dobře a odcházeli s hezkou náladou.

O vašem soukromí se toho příliš neví. Proč?

Protože ho nevystavuji příliš na odiv. Nemám žádné tajemství, před nikým nic netajím, ale nepotřebuji, aby celý národ viděl a věděl, jak žiju, co dělám. Chci mít své soukromí pro sebe.

Jaký máte názor na kolegy, kteří se se vším svěřují médiím?

To je jejich věc. Dělají, jak to cítí a chtějí nebo potřebují.

Jste sice ještě mladičká, ale uvažujete už o založení rodiny?

Určitě chci mít rodinu, ale ještě si dávám nějaký čas. Je pravda, že mi roky přibývají, ale netlačím na to. Chci ještě něco v hudbě stihnout a teprve pak se usadit.

Existuje podle vás jediná opravdová láska, nebo jich může člověk v životě potkat víc?

Může jich být víc. Já jsem měla to štěstí, že jsem hned napoprvé narazila na toho pravého, ale znám samozřejmě lidi, kteří tu opravdovou lásku našli až na poněkolikáté. Ale nic není náhoda, každý to má v té své knize osudu napsané jinak.

Jste ve vztahu žárlivá?

Vůbec. Ani můj partner není žárlivý. Kdyby byl, to by se při mém povolání užárlil.

Existuje podle vás přátelství mezi mužem a ženou? A máte nějakého skutečného kamaráda?

Přátele mezi muži mám, ale takového toho kamaráda na svěřování ne. Nicméně myslím, že to může existovat.

Máte nějaký talisman?

Vysloveně talismany nemám, ale mám ráda kameny, jako jsou křišťál nebo růženín. Věřím, že každý kámen má svou energii a umí dobíjet a chránit.

INFOBOX

• Kristína, celým jménem Kristína Peláková
• Vystudovala konzervatoř, obor hra na klavír
• Zahrála si ve filmu Život je život, který jde do kin v lednu 2015
• V roce 2010 zastupovala Slovensko v soutěži Eurovize
• Na svém československém turné se zastaví také v Pardubicích (6.11.), Praze (27.11.) a ve Zlíně (11.12.)

Podívejte se na videoklip aktuálního songu Navždy:
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat