Bláznivá návrhářka Vivienne Westwood: Ženy mají příliš na výběr, ale nedostatek vkusu

Návrhářka Vivienne Westwood patří k nejvýraznějším postavám britské módy posledních padesáti let. Třiasedmdesátiletá punkerka, jak o sobě ráda hovoří, sice propagovala změnu šatníku každou sezónu, ale dnes vidí, že ne u všech žen je to dobře. Podle ní totiž dnes mají ženy příliš mnoho oblečení na výběr, ale zároveň jim chybí dostatek vkusu, takže se neoblékají pěkně a stylově.

Muži se naopak podle Westwood umějí oblékat mnohem lépe než ženy. V rozhovoru pro BBC Radio 3 v programu Private Passions (Soukromé vášně) Vivienne pronesla: „…obecně řečeno muži díky jejich přísnějším pravidlům oblékání se obvykle ustrojí lépe než jejich manželky, které mají příliš mnoho na výběr a nedostatek vkusu.“

Westwood převzala loni od královny Alžběty II. Řád britského impéria s hodností důstojník. Před Buckinghamským palácem pak novinářům svěřila, že neměla na sobě kalhotky a ukázala kousek pozadí a boku, aby to dokázala.

Vivienne žije s druhým manželem Andreasem Kronthalerem, který je mladší o pětadvacet let. Má dva syny, Josepha (ze vztahu s McClarenem), jenž vlastní společnost Agent Provocateur, a dále syna Bena, jehož má s prvním manželem Derekem Westwoodem.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat