Kontroverzní zpěvačka vysekla poklonu Victorii Beckham: Jakou?

Padesátiletá Courtney Love tomu zase dala. Ačkoli vyznává životní styl a hudbu stylu grunge – pohrdá penězi a módou – prohlásila, že miluje šaty o deset let mladší britské návrhářky Victorie Beckham. Vdova po Kurtu Cobainovi tím blahopřála manželce Davida Beckhama k její ceně BFA.

Victoria v Londýně získala britskou módní cenu Best Brand (Nejlepší značka) v pondělí 1. prosince.

„Naprosto zasloužené! Koupila jsem si doslova vše, co jste vytvořila, protože jste ÚCHVATNÁ!“ napsala Courtney Victorii na Twitteru jako gratulaci k ocenění.

Courtney přijede příští rok s kamarádkou Lanou Del Rey do Londýna během jejich společného turné. A návrhářce slibuje, že její londýnský butik vyrabuje. Beckhamová si letos v září otevřela butik v londýnské luxusní čtvrti Mayfair. Courtney sice grunge styl zpívá, ale zřejmě nevyznává. Nákupy u Victorie ji totiž přijdou na tisíce liber a rozhodně nelze říct, že by tím pohrdala penězi a módou.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat