Angelina Jolie si dala úkol: Naučím se vařit a budu lepší manželka!

Vdaná je teprve tři měsíce, přesto Angelina Jolie hovoří o tom, jak manželství její vztah s Bradem Pittem zásadně proměnilo a zlepšilo. Žijí spolu od jara 2005 a vychovávají šest dětí. Ačkoli před svatbou devětatřicetiletá herečka tyto ambice neměla, teď se chce stát hospodyní a lepší manželkou i matkou.

„Změnilo se to,“ hovořila Angelina o vztahu s Bradem v talk show Today s Tomem Brokawem. „Vždy jsme oba cítili bezpečí a pohodlí, ale po deseti letech spolu jsme se znova zavázali. Měli jsme navíc dost velké štěstí v tom, že jsme se ocitli v situaci, kdy jsme se brali před našimi dětmi, které byly součástí obřadu a napsaly nám manželské sliby… Takže my všichni jsme souhlasili, že budeme spolu a zavážeme se tomu společně na celý život, ne protože jsme museli, ne protože nám něco chybělo v životě, ale protože jsme si tím byli absolutně jisti. Bylo to opravdu moc milé, byl to moc hezký den,“ vyprávěla v pořadu hollywoodská herečka a režisérka.

Během posledních deseti let se Angelina během svátků Díkuvzdání či Vánoc občas přiznala, že neumí vařit a že si tradiční americkou krůtu nechává připravit oborníky či večeří s rodinou v restauraci. Brad má prý pro to ale pochopení.

„Teď také zažíváme víc chvil, kdy říkám: ‚Budu lepší manželkou. Naučím se vařit.‘ A on (Brad) odpovídá: ‚Ach, drahá, uvědom si, v čem jsi dobrá, a v čem naopak ne.‘ Zná mé možnosti, a kdy jsem dobrá manžela a dobrá matka,“ dodala Angelina.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat