Dětské hvězdy, které přechod do dospělosti nějak »nezvládly«...

Být dětskou filmovou či hudební hvězdou znamená vyrovnat se s úspěchem a slávou, kterou tahle „pozice“ přináší. A to je dost často oříšek i pro dospělého, natož pro ty nejmenší. Ale i ti to občas ustojí. Ovšem spousta dětských hvězd úspěch neunesla.

Které nejznámější hollywoodské dětské tváře nebo jejich kolegové z hudebního průmyslu bojují samy se sebou i po letech od doby, kdy se staly slavné?

1. Macaulay Culkin

Jako Kevin McCallister z filmů Sám doma přirostl srdci skoro celému světu. Jenže na slávu z 90. let už se pak navazovalo jen stěží. Přišly sice další role, ale žádný velký úspěch. V roce 2004 herce zatkli kvůli držení omamných látek (marihuany), v 18 letech se rychle oženil a stejně tak rychle pak i rozvedl, jeho vztah s Milou Kunis také ztroskotal. V posledních letech se objevují fotografie, které zavdávají důvody k obavám, že Macaulay trpí vážnou nemocí nebo opět propadl drogám…

2. Lindsay Lohan

Do světa hvězd ji teleportovala dvojrole ve snímku Past na rodiče. Diváci i producenti ji milovali, jenže s dospělostí se hereččina osobnost tak nějak vytratila, Od 18. narozenin toho stihla hodně, včetně několika zatčení, pobytů v léčebně nebo ve vězení. Naposledy se pokusila se svou závislostí na drogách a alkoholu bojovat v loňském roce, od té doby se snaží očistit sebe i své jméno.

3. Drew Barrymore

V roce 1982 se nad její postavou ve snímku E.T. dojímalo nejedno divákovo srdce. To bylo Drew pouhých sedm let. A hned se z ní stala hvězda světového formátu. Jak později sama přiznala, svůj první drink měla v neskutečných devíti letech, ve třinácti už měla za sebou 2 pobyty v léčebně. I přesto vymetla každou party a ve svém zničujícím životním stylu pokračovala. Teprve na konci 90. let se dala dohromady a nastartovala hereckou kariéru znovu. Stihla se také dvakrát rozvést, nyní je vdaná potřetí a zdá se, že šťastně. Je mámou dvěma dcerám.

4. Justin Bieber

V pouhých 13 letech se stal internetovou senzací a získal miliony (většinou stejně starých) obdivovatelek, které ho bezmezně milují. V roce 2007 vydal přelomové album a jeho popularita ještě vzrostla. Jenže z dětské hvězdy se stal postupně pěkný spratek. Už má za sebou i několik potyček se zákonem, zatčení. Těžko říci, jak to skončí.

5. Britney Spears

Svou kariéru započala v pouhých 11 letech a na výsluní ji v roce 1998 vynesl hit „Baby one more time“. Od roku 2002, kdy se rozešla s Justinem Timberlakem, nabral její život nečekaný směr. Stihla se na chvilku vdát v Las Vegas, pak se vdala znovu, porodila dvě děti, rozvedla se. V roce 2007 se zhroutila (pamatujete na „slavné“ holení hlavy?). Následoval pobyt v léčebně a dnes se zdá,že je vše na dobré cestě.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat