Gwen Stefani: Jsem hrdá na své skvělé manželství

23.01.2015 | Osobnosti

Zpěvačka Gwen Stefani tvrdí, že její manželství s Gavinem Rossdalem skvěle klape. Od svatby uběhlo dvanáct let a vztah, z něhož vzešli také tři synové, je prý silný především proto, že oba chtějí to samé. Pětačtyřicetiletá blondýna je tak prý právem na své manželství hrdá.

Gwen má s devětačtyřicetiletým britským rockerem osmiletého Kingstona, šestiletého Zumu a jedenáctiměsíčního Apolla.

Řekla bych, že je to hodně dlouhá doba. Když se podívám zpět na celou věc, pak jednou z věcí, která je pořád stejná, je to, že chceme oba stejnou věc. Oba chceme žít v manželství. Oba chceme být dobrými rodiči a tak jsem opravdu velmi hrdá na to, co jsme spolu vytvořili a že jsme ne… Vy mě rozpláčete, ne, budu z toho celá emocionálně rozhozená! Ale jsem na to opravdu hrdá,“ svěřila Gwen během rozhovoru v televizním pořadu Today.

Zpěvačka skupiny No Doubt teď pracuje na své sólové desce. Bude to její třetí album.

Snažit se rozdělit čas mezi rodičovství a psaní písní je šílenost. Ale opravdu mám kolem sebe velké množství skvělých lidí, kteří mi hodně pomáhají,“ přiznala Gwen.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat