Zlaté Glóby: Která hvězda potřebuje NUTNĚ nového stylistu?

Galavečer u příležitosti udílení Zlatých glóbů není jen poctou pro hvězdy filmového plátna či televizní obrazovky, ale každoročně i přehlídkou večerních rób. Kdo letos překvapil úchvatným kouskem ze šatníku a kdo naopak úplně propadl?

Nejprve si připomeňme ty nejpovedenější outfity.

1. Dakota Johnson

V metalické róbě Chanel působila úžasně. Svůj vzhled doladila do posledního detailu, body navíc získává za to, že moc dobře věděla, jak moc by jejímu outfitu ublížily šperky…

2. Kate Hudson

V šatech od Versace působila elegantním, ale přitom sexy dojmem. Sáhla po klasice a nebála se bílé. Ani ona už to nepřeháněla s doplňky.

3. Sienna Miller

Róba Miu Miu má především nápadný výstřih, ale nepůsobí vůbec lacině nebo nevhodně. Spíš díky ní vypadá Sienna velmi něžně a mladistvě.

4. Gwyneth Paltrow

V růžové róbě Michael Kors vypadala herečka elegantně a nechala vyniknout své dokonalé postavě.

5. Naomi Watts

Herečka sáhla po poměrně neobvyklé žluté barvě. A dobře udělala. Jednoduché, ale přitom elegantní šaty Gucci ji úplně rozzářily. Vhodně zvolenými doplňky už pak jen outfit podtrhla.

6. Salma Hayek

V róbě Alexander McQueen vypadala jako princezna. Stříbrný metalický pásek a růže za uchem už jsou jen pomyslnou třešničkou na dortu.

7. Katie Holmes

V žebříčcích nejlépe oblečených hereček figuruje málokdy, ve fialové róbě Marchesa ale zazářila. Minimalistický make-up a dokonalý účes byly těmi nejlepšími doplňky.

8. Keira Knihtley

Být na červeném koberci jako nastávající maminka je občas oříšek – ale Keira se tohoto úkolu zhostila skvěle. Šaty Chanel jsou něžné a krásně podtrhují hereččino rostoucí bříško.

9. Maggie Gyllenhaal

Růžová metalická róba bez rukávů značky Miu Miu herečce dokonale sedla. Tleskáme za minimalistické líčení a dokonalé zlaté psaníčko!

10. Lupita Nyong’o

Herečka je královnou červených koberců – a dokázala to i tentokrát. V šatech Giambattista Valli působila jako víla. Dokonalá. Elegantní.

11. Julianne Moore

Metalické látky prostě letos „letí“. A herečka je jednou z těch, kterým i úžasně sluší. Originální róba Givenchy jí padla jako ulitá.

12. Helen Mirren

Rudá je tradiční barvou pro róby červených koberců, i když po ní sahají častěji mladší herečky. Helen ale moc dobře ví, že si může dovolit být odvážnější a zvolila tuhle úchvatnou róbu Dolce and Gabbana. V 69 letech vypadá úžasně, co říkáte?

13. Diane Kruger

Patří ke hvězdám, které na červeném koberci nikdy nezklamou. A své pověsti dostála i tentokrát, v róbě Emilia Wickstead.

14. Emma Stone

Kdo říká, že musíte na galavečer obléknout šaty? Klidně můžete sáhnout i po elegantním overalu. Tenhle je značky Lanvin a Emmě moc sluší. Body navíc má i za odvahu.

15. Amal Alamuddin Clooney

A přehlídku těch nejlepších zakončíme manželkou George Clooneyho. V šatech od Diora doplněných bílými rukavicemi vypadala božsky!

A teď se podíváme na hvězdy, které zas až tak – co se outfitu týče – nezazářily…

1. Tiziana Rocca

Příležitostná herečka tentokrát šlápla pěkně vedle – šaty nemají žádný styl a jsou přeplácané. Příliš mnoho stylů, příliš mnoho prvků. Tiziana je jasným důkazem, že v módě se nesmí nic přehánět.

2. Jennifer Aniston

Jennifer je jistě skvělá herečka, ale v oblékání mívá rezervy. Outfit od Saint Laurent je pro ni příliš usedlý, působí nudně. S takovou postavou by si mohla herečka dovolit mnohem více!

3. Claire Danes

Šaty Valentino sice vypadají úžasně, ale Claire prostě nesednou. Vypadá v nich, že má o pět kilo navíc, a oblast dekoltu deformují úplně.

4. Rosamund Pike

Ačkoli herečka není nijak oplácaná, v šatech Vera Wang tak působí. Vršek vypadá, jako by měl každou chvíli spadnout, a průstřihy v oblasti pasu si můžete dovolit jen tehdy, pokud máte postavičku jako vosa.

5. Lina Vasquez

Chudinka Lina v této róbě vypadá, jako by jejímu autorovi v půlce práce došla látka, a tak šaty nastavil. A kromě toho jí opticky zkracují nohy. Škoda.

6. Tracey E. Edmonds

Bývalá manželka Eddieho Murphyho šlápla trochu vedle – ve snaze působit sexy působí už lacině. Krajkové průstřihy toho odhalují až moc…

7. Amanda Peet

Na to, že Amanda zhruba před měsícem porodila, vypadá skvěle. Ale bohužel se to už nedá říci o jejích šatech J. Mendel. Ty působí, jako by byly určeny pro úplně jinou, ležérní situaci, nikoli pro červený koberec. A kromě toho Amandě nelichotí.

8. Zosia Mamet

Málokdo by při pohledu na herečku hádal, že jí je pouhých 26 let. V róbě Andrew Gn působí jako stará mladá…

9. Jemima Kirke

Tak tohle je také docela úlet. Nejenže Jemima vypadá, jako by si odskočila odněkud z Hvězdných válek, ale takový outfit se na Zlaté Glóby prostě nehodí. A o tom, jak deformuje postavu, raději pomlčíme…

10. Lana Del Rey

Ani zpěvačce se outfit nepovedl. Šaty jí zbytečně přidávají kila navíc a ještě k tomu působí spíše jako na ples střední školy než na udílení prestižních cen…






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat