Supermodelka Gisele Bündchen se zbláznila: Chce bydlet na stromě...

Nejlépe placená modelka Gisele Bündchen se umí sice s přehledem a ladností sobě vlastní procházet po přehlídkových molech, ale se stejnou noblesou to umí mezi kravami a na poli. Brazilská kráska vyrostla na farmě a má k přírodě velmi blízko. Také proto sní o tom, že budou s manželem Tomem Bradym jednou žít blíž k přírodě. Nejraději by se odstěhovala do domu na stromě.

Gisele a Tom mají dvě děti, Benjamina a Vivian. „Mé první vzpomínky ze života sahají do domu mé babičky, k dojení krav a sbírání vajec v kurníku. Pokud bych si mohla vybrat, žila bych bosá se zvířaty kolem sebe a v domě na stromě. Jako Tarzan a Jane, to je můj sen. Nejšťastnější jsem v přírodě,“ dodala Bündchen.

Modelka si v Kostarice zbudovala ekologický dům, kam jezdila relaxovat a skrývat se před novináři. Jenže paparazziové její příbytek objevili.

Modeling je má práce, jsem Gisele, dcera Valdira a Vanii, jsem žena, jsem modelka. Když přijdu domů a zavřu dveře, a je to. Kdybych něco chtěla ukazovat, byla by to má volba. Myslím, že paparazziové by se měli zabývat těmi, kteří o to stojí,“ zlobí se Bündchen v rozhovoru pro magazín Vogue.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat