Baculatá revoluce na titulce: Plavky předvádí modelka krev a mlíko!

Speciální číslo slavného Sports Illustrated zaměřené na plavky je vždy jednou z módních událostí sezóny. Nejedna modelka proto touží dostat se na stránky prestižního periodika a předvést své dokonalé, štíhlé tílko v bikinách.

Ovšem tentokrát se o speciálu Sports Illustrated nemluví v souvislosti s hubenými manekýnami, ale naopak – středem pozornosti se stala sedmadvacetiletá Ashley Graham, která se živí jako modelka nadměrných velikostí.

Ashley se pyšní velikostí 48 a je tváří společnosti Swimsuits for all, jež se specializuje právě na plavky pro ženy větších velikostí.

Právě tahle firma v rámci reklamní kampaně dostala svou modelku na stránky slavného časopisu. Jinými slovy si v něm stránku koupila.

Ale i tak je to krok dopředu. Poprvé v historii se čtenáři budu moci pokochat i manekýnou, která má plné ženské tvary.

Mimochodem, i když Ashley udává jako svou velikost osmačtyřicítku, na fotkách ze Sports Illustrated rozhodně nepůsobí jako žena takovýchto „rozměrů“, co myslíte?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:39
194 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:56
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat