I kráska z Playboye má celulitidu: A hrdě ji vystavuje!

Modelka Tilsa Lozan svými ženskými přednostmi těšila miliony mužů po celém světě prostřednictvím magazínu Playboy. Dvaatřicetiletá kráska tam předváděla dokonalé ženské vnady. Na internetu teď ale ukázala svůj zadek trochu jinak. Bez retušování pomocí Photoshopu. A tak neskryla rozsáhlou celulitidu, kterou mají všechny ženy. Její snímky způsobily rozruch, který ona odsoudila s tím, že je na svou pomerančovou kůži hrdá.

Peruánská modelka Tilsa se pohádala s vydavatelkou magazínu Magaly TeVe právě proto, že ji často retušují. A svému bývalému příteli fotbalistovi Juanu Vargasovi na internetu vzkázala, že láska nestojí na vzhledu a že je mnohem víc než jen fyzickou krásou.

Ano, mám opravdu celulitidu, ale to by nemělo nikoho snad překvapovat, protože já jsem se tím nikdy netajila,“ zlobí se Lozan na Twitteru kvůli tomu, že ji za neretušované snímky odsuzují.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat