Uma Thurman šokovala mrtvolným výrazem: Má snad plastiku obličeje?!

Herečka Uma Thurman si dovolila vyrazit na premiéru bez řasenky a nalíčených očí. Herečka použila pouze trochu make-upu a rtěnku. Kdyby však tušila, jak kolem toho budou všichni bláznit, asi by raději podlehla uniformitě svých kolegyň. Fotky její nezvyklé image kolují sociálními sítěmi a vyvolávají diskuze.

Uma přišla bez řasenky, nalíčených očí – které mívala zvýrazněny tmavšími stíny – a s vlasy sčesanými dozadu na premiéru minisérie The Slap televize NBC.

„Já vím, je to šílené! Nevím, myslím, že se nikomu nelíbil můj make-up! Dělám to tak ale celé roky, a lidé vám říkají hezké věci, pak vám říkají ošklivé. Je to tak, jak to je… Člověk přijímá to dobré i s tím zlým,“ komentovala internetové běsnění Thurman.

Čtyřiačtyřicetiletá hvězda však nikdy moc nedbala na to, co se o ní píše. Ani na to, co si lidé povídají o jejím soukromí. To si přísně střeží jednoduše tak, že o něm nikdy nemluví. Teď se kupříkladu soudí, že žije s režisérem Quentinem Tarantinem. Ale Uma otázky týkající se jejich poměru přechází mlčením či vyhýbavými odpověďmi.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat