Komentáře k článku

kumbayo 17.07.2013

Jeden z hlavních důvodů je taky "kasička".:-)

Rendi 23.08.2011

Sam 5 mesicu umrela mi holka porad me to trapi :(

majk Rendi 31.08.2011

ach :( to musi byt nieco strasne :( uprimnu sustrast aj ked viem ze ti to nijak nepomoze...

nekdo Rendi 17.09.2013

To tě bude trápit jeste hodne dlouho pet mesicu je moc kratka doba me pred skoro 7 lety kluk a abych pravdu rekla trapi me to do ted ale uz to tak neboli drz se a ver ze cas pomaha

Mike 21.08.2011

Vztah určitě ano, ale ne za každou cenu ! alebo kdo si počká ten se dočká ? :D

nicol 20.08.2011

ja jsem taky ten typ co neumi byt sam,jsem s pritelem přes 3 roky,ale už nám to neklape tak jako dřív a jsem už smířená s rozchodem,ale nedokážu si představit,že budu uplně sama. A nejsem na vztahy na jednu noc takže budu muset zase čekat asi než potkám někoho kdo za to bude stát a s kým budu zase štastná

Pavel 17.08.2011

Jsem bez holky už 6 roků a vztah mi neják nechybí spíše jsem rád že ve vztahu nejsem

Radek 03.08.2011

jsem sam 2roky a 4měsíce a vztah mi rozhodně nechybi naopak samota lepši navic bych na holku neměl čas a je to jen ztráta časů.

Lišák 24.07.2011

Jsem bez holky asi rok a pul,nedokazu byt sam ani jeden den,proto se snazim chodit porat mezi lidi a vyhledavam znamosti na jednu noc.coz ze startu se mi to moc nedarilo,protoze kazda pochopila proc ji chci.tet ale nemam nouzi,ale neni to to prave.Problrm jr v tom ze nedokazu znova milovat,jsem strasne neduverivy vutsi holkam.byli doby kdy jsem byl strasny romantyk,ale najednou se ze mne stal parchant co si hledi jen sveho stesti,ale stejne sam vim ze to je jen pretvarka,jenze jak jsem byl ten romantik tak jsem vzdy dostal kosem,ale jak se tet pretvaruji tak to je v klidu.bohuzel vim ze to takhle nemuze jit naveky a bude muset prijit ten vztah a toho ja se prave bojim.

kiara351 07.07.2011

ja sa tiež ojím že ostanem sama bez nikoho kto ma bude mat rad je to moja vnutirná potreba:/

crocus 26.06.2011

Take jsem se s pritelem nechtela rozejit, ze strachu ze sve samoty, vyresil to za me a odesel on, takze jsem nakonec sama,ale rozhodne se nevrham do dalsiho vztahu a nejsem posedla tim, ze nutne musim zase s nekym byt, proste se ucim byt zase sama a kdyz nekoho potkam,tak budu rada,ale ne,ze nutne musim byt s kymkoliv! Samota ma i sve klady..

lucied 16.05.2011

Zase se tady řeší blbosti... Asi tady autor nemá o čem psát... Jinak ženy si hledají okamžitě jiného partnera třeba jen proto, že mají nesplněné touhy, touží po něčem jiném, co hledají několik let... Je to složitější problematika. Moc jednoduše napsaný článek, který je brán jen z jednoho uhlu pohledu. Klasika. Takových článku je na netu spousta.

Aenigma 25.03.2011

ANO! Ale ta moje znama se nechce rozejit s pritelem proto, ze by bylo obtizne hledat jineho (je pomerne nesnesitelna) - a predne "zimni vecery byly dlouhe a temne" a nekdo ji musi zabavit. Uvidime, jak se to vyvine ted, kdyz zacina byt teplo a dny se prodluzuji...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat