20, 30, 40 let? Kdy máme nejvyšší sebevědomí?

03.05.2016 | Finance

Ačkoli se říkává, že život začíná po čtyřicítce, u žen už o deset let dříve. Nové výzkumy dokazují, že maxima sebevědomí a spokojenosti se svým životem dnes dosahují ženy kolem čtyřiatřicátého roku života. Tehdy vrchol takových pocitů zažívá šest z deseti žen.

Z průzkumu mezi dvěma tisíci britských žen vyplývá, že více než šest z deseti žen si ve čtyřiatřiceti připadá nejvíc sexy a má nejvyšší sebevědomí. Tehdy mají totiž většinou stabilní práci, také dost zkušeností v sexu a ve vztazích, a navíc si více váží svého těla, o které dostatečně pečují.

Osmi z deseti žen dodává sebevědomí právě vnitřní pocit spokojenosti sama se sebou. Tři čtvrtiny žen přiznávají, že se sebevědomě cítí ve chvíli, kdy si uvědomují, že mají naprostou kontrolu nad svým životem.

Z průzkumu také vyplývá, co ženám nejvíce zvedá sebevědomí a pocit přitažlivosti. Logicky na prvním místě je to, že se žena líbí opačnému pohlaví, následují kompliment od partnera, nové slušivé šaty a nové sexy spodní prádlo. Ženám výrazně zvýší sebevědomí i to, když se jim podaří zhubnout.

„Mezi ženami existují tři procenta, která si připadají sexy vždy. Jejich sebevědomí jim mohou ostatní ženy závidět. Ale aspoň někdy si přitažlivě připadá více než polovina dotázaných, což naznačuje, že každý máme někdy dny, kdy si připadáme lépe, a pak zase přijdou dny, kdy bychom nejraději zalezly a byly samy,“ uvedla mluvčí britského obchodního domu House of Fraser, který průzkum financoval.






Celkem 17 komentářů

deeana
09.05.2016
30
maxiking
04.05.2016
:)
pajakr
03.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat