Věci, které dělají úspěšní lidé před spaním

13.05.2018 | Finance

Ředitelé firem, realitní makléři či podnikatelé, co dosáhli velkých věcí. Jeden americký server zjišťoval tajemství jejich úspěchu a posvítil si na večerní harmonogram mladých a bohatých, díky kterému mají v práci čistou hlavu. Inspirujete se?

Otázka „do pranice“. Jak před spaním využívají svůj čas ti, kteří to někam dotáhli? Možná budete překvapeni, o jaké činnosti se jedná - a co jim pomáhá v kariérním růstu…

Prostřou stůl

Ráno je každá minuta drahá a na dokonalé servírování snídaně logicky není čas. Ovšem zakladatelka společnosti zaměřující se na zdravou výživu Keri Glassman na to vyzrála. Podle jejích slov si přichystá talíře, ubrousky, hrníčky a příbory každý večer, aby mohla v klidu posnídat se svými dětmi a užít si jejich společnosti. Díky tomu má dobrou náladu celé dopoledne!

Čtou citace literárních velikánů

Není kniha jako kniha. Své o tom ví i Tami Halton, spolumajitelka prosperující realitní kanceláře v Kalifornii. Tato dáma si čte před spaním zásadě citáty, výroky a moudra slavných. Životní motta prý zklidní její mysl a navíc ji duševně obohatí. Máte doma podobné studnice poznání? Asi by neškodilo si jich pár pořídit…

Používají masážní vychytávky

Uvolnění svalů po náročném a hektickém dni je nutnost. Ředitelka newyorské společnosti propagující zdravý životní styl Amanda Freeman si masážní pěnové válečky nemůže vynachválit. Relaxační rituál trvající deset minut, při kterém si hněte nohy i hýždě, jí zařídí svěží probuzení. A to se přece počítá!

Mlsají bez výčitek

Sýr a celozrnné krekry nebo řecký jogurt s ovesnými vločkami. Ani trocha proteinu nazmar! To je názor uznávané psychiatričky a autorky knih Carole Lieberman. Odbornice se drží toho, že pokud je chuť, neměla by se ignorovat. A když prý na to přijde, s klidem si pochutná i na sušenkách s mlékem, jako to dělávala v dětství – na hezké sny.

Rozvrhnou si zítřejší plán

Jít do postele s tím, že člověk ví, co ho následující den čeká. To má v malíku zase vyhledávaný plastický chirurg Andrew Ordon už pěkných pár let. Podle tohoto lékaře, který má díky moderním pravidlům krásy plné ruce práce, to hodně usnadňuje plynulý chod věcí. Nejen v práci, ale i v soukromém životě.

Nic neřeší

Málokdo se dnes umí úplně „vypnout“. A to je ta chyba! Profesionální tanečnice a hlavní instruktorka ve sportovním studiu Bree Branker zná dokonalý recept. Zapálí pár svíček, nalije si sklenku vína a pustí si nějaký „kýčovitý“ film, u kterého není třeba příliš přemýšlet. To vůbec nevypadá zle!

Ujíždí si na nostalgii

Pustit staré písničky a šlágry, co evokují vzpomínky. Prohlédnout si fotografie či suvenýry z cest. Generální ředitel hotelu Hilton na Hawaji David Givens si bez takových výletů do minulosti neumí svou existenci představit. Hoteliér říká, že ho to udržuje ve spojení s rodinou a přáteli, bez jejichž podpory by se neobešel.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat