Komentáře k článku

vivi11 25.05.2017

práci měním minimálně

konatovka 24.05.2017

Jsem ráda, že již do práce nechodím a jsem v důchodu, protože jsem si zažila mnoho stresu a dodnes se z toho léčím.:-O

helus 24.05.2017

Práci jsem nikdy neměnila.

snegurka 24.05.2017

Jsem v poho.

nea 24.05.2017

Dnes je velice těžké sehnat práci když je žena starší, trápí ji nějaké ty nemoci které omezují možnosti a neumí anglicky.

PetrK 24.05.2017

prace zase neni tolik aby ji clovek mohl porad menit. Ne ze bych se do prace vylozene tesil, ale urcite me fyzicky ani psychicky nevycerpava a pohoda tam je taky, takze nechci moc riskovat zmenu, platove to taky neni vylozene hruza ale plat je jedine kriterium, proc bych zmenu zkusil risknout

HANA SIPOSOVÁ 24.05.2017

Manžel chodí do práce v noci a pracuje 13-14 hod denně,dělá s dělníky cizí národností a ti jsou líný,tak že dělá i za ně,aby tam i nespal.Denně chodí naštvanej.JE NEVYSPALEJ UNAVENEJ,A VYNERVOVANEJ.A ANI TO NENÍ ZAPLACENÁ PRÁCE.

Petr HANA SIPOSOVÁ 24.05.2017

Brečíte hezky, ale na špatném hrobě. Pokud budou lidé, jako Váš manžel, ochotni takto pracovat, nic zaměstnavatele nedonutí vyplácet vyšší mzdu.

V.B. 23.05.2017

Do práce chodím s nechutí, nebaví mě, s hrůzou co zase bude.Bohužel mě nic jiného nezbívá musím nějak živit rodinu.Zkoušel jsem již práci několikrát změnit ale vždy jsem zatím zjistil že je to z bláta do louže.Již to trvá pět let a opravdu mě z toho začíná hrabat.Pracovní šikana je dosti běžná a když bydlíte v místě kde je o práci nouze je to o to horší.Dojíždět za lepší prací by řešení bylo ale to zase zjistíte že to co si vyděláte navíc projedete.Nevím jak z toho ven.Mohou za to hlavně nízké platy u méně prestižních zaměstnání.

Dáša Bilanová 23.05.2017

S člankem plně souhlasím a nejde jen o kancelářskou práci, změňte práci hlavně v případě neřešené šikany, do které se můžete dostat, ani nevíte jak. Ať děláte jakoukoliv práci, tak by Vás měla aspoň trochu bavit. Nesmutnější je, když do práce chodíte s nechutí a s pocitem co zas bude. Pokud člověk pracuje jenom kvůli penězům, ale nebaví Vas, tak je dost často poznat na výsledku práce. Jsou to moje zkušeností.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat