Komentáře k článku

1-jaro 05.04.2018

Ještě jsem nenašel velkoobchod s těmito produkty v dobré kvalitě. Pokud požaduji kvalitu, což je často, hledám jinde. Jsou věci nezbytné, které se nahrazují obtížně.

Petr 05.04.2018

Pred 30 roky jsem nemusel lustit jaka je to kvalita,to bylo videt na prvni pohled ze sunka je sunka atd.😀

vivi11 06.04.2018

kvalita se musí dnes hledat

Amanita Pantherina 06.04.2018

Snažím se kupovat kvalitní potraviny, ale je to časově i finančně náročné. Párkrát jsem nakoupila ve Sklizeno a Babiččině spíži, ale taky jsem tam viděla seschlou zeleninu, brambory a uzeniny. Vajíčka máme domácí, někdy králíka, kuře a zeleninu. Zelinářství máme blízko, mají brambory z Vysočiny za rozumné ceny a nejsou uvnitř černé. Loni bylo hrozně sucho, u nás na jihu byla špatná úroda. Nekupuju žádné polotovary a maso máme ještě od zabijačky v mrazáku.

helus 06.04.2018

Tuto kvalitu hlídá manžel.Má to zmáklé.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat