Nákupní klub Tipli – všechny slevy na jednom místě

04.04.2018 | Finance

Představte si svět, ve kterém si můžete koupit vše, na co si ukážete. Krásná představa, že? Nyní se ale může stát realitou. Stačí se přidat do nákupního klubu Tipli a rázem nakupujete mnohem výhodněji než ostatní.

Nakupování na internetu může být občas alchymie. Abyste dosáhli výhodné ceny trávíte hodiny u různých srovnávačů, vyhledáváte slevové kupony nebo projíždíte akční letáky. Proč si ale vše neulehčit a svůj čas věnovat na příjemnější věci?

Nejvýhodnější nákupy na internetu? Jedině s Tipli 

Stačí se zaregistrovat do nákupního a věrnostního klubu Tipli a rázem máte všechny skvělé vychytávky na jedné stránce. A jako třešničku vás Tipli za nákup odmění. Pojďme se tedy podrobněji podívat na to, jak vám Tipli pomůže k těm nejvýhodnějším nákupům na internetu.

Všechny akční letáky pohodlně na jedné stránce

Obtěžují vás stohy papírových akčních letáků, které pravidelně přistávají ve vaší schránce? Nákupní klub Tipli vám přináší veškeré akční letáky v elektronické podobě na jedné stránce. Díky tomu si můžete vybrat pouze akční letáky, které vás zajímají a v rychlosti si je prohlédnout.

Díky nákupnímu a věrnostnímu klubu Tipli získáváte akční letáky v předstihu. Zobrazit si je můžete kdekoliv zrovna jste, ať už na počítači, na tabletu nebo na mobilu. Jedete autobusem na nákup potravin do maloobchodního řetězce Penny Market? Podívejte se cestou na Penny leták a ušetříte majlant.

Získejte exkluzivní slevy a slevové kupony do vašich oblíbených obchodů

Vybrali jste si ve vašem oblíbeném obchodě výrobek, ale přemýšlíte, jak byste si ho pořídili výhodněji? Mrkněte se na Tipli a získejte exkluzivní slevy nebo slevový kupon na váš nákup.

Prodejci často slevové kupony tají, případně zveřejňují pouze určitému okruhu zákazníků. Díky Tipli se tyto slevové kupony dostanou ke každému. Poté stačí během nákupu slevový kupon zadat a rázem platíte méně.

Inspirujte se na nákupy a ohromte své okolí

Chcete vědět, jaká móda bude toto léto v kurzu? Nevíte, co darovat vaší drahé polovičce k narozeninám? Tipli magazín obsahuje celou řadu tipů a triků na netradiční produkty, se kterými dostanete vaše nejbližší do kolen.

To nejlepší na konec? Tipli vás za každý nákup na internetu odmění

Na závěr jsme si schovali to nejlepší. Tipli vám z každého nákupu na internetu pošle část peněz zpět jako odměnu. Stačí se pouze přesměrovat do vašeho oblíbeného obchodu přímo z Tipli, aby systém věděl, komu připsat peníze. O zbytek se postará Tipli a do 48 hodin od nákupu vám připíše odměnu. Výši odměny znáte ještě před nákupem.

Zaregistrujte se zdarma na Tipli a nechte si platit za vaše nákupy. Odměnu získáte ve více než 1250 partnerských obchodech a hravě jí zkombinujete se slevami a slevovými kupony. Díky tomu nakupujete za nejlepší cenu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat