Komentáře k článku

Někdo třeba stále hledá toho pravého a nedaří se..ale určitě není potřeba se cítit trapně nebo odsuzovat

Belinka 10.04.2018

Myslím si ,že to je přehnané, já tedy přítele mám ale mám i svobodné kamarády a je mi to úplně jedno, hlavně ať jsou spokojení. Můžu vás ujistit, že někteří z mého okolí by se spíše měli stydět za své partnery. Když vidím občas, co to mají ženský doma za bačkory ale i opačně to platí; holky tak radši buďte samy a ten dobrej chlap ještě přijde. U mě vždycky přišel, když jsem to nejmíň čekala, opravdu to funguje, jakmile jsem hledala - nic moc, hlavně urputně chtít vztah k vám přitáhne akorát stejného zoufalce nebo člověka, který se k vám absolutně nehodí a ty vztahy bývají takové umělé. Pak, když jsem rezignovala najednou tu byl....a když jsem byla single opravdu jsem se snažila maximálně využít čas pro sebe. Ale chce to určitě chodit do společnosti a nevyhýbat se i akcím, na které se vám třeba ani moc nechce, zkrátka jít tomu štěstí trochu naproti. A když se vás někdo zeptá proč jste jako sama? Klidně odpovězte: "zrovna jsem se s někým rozešla tečka." :-) Na to vám maximálně řekne ok. A když bude mít zájem , pozve vás na rande. Co je komu do vašeho soukromý stejně:) nemusíte každému vykládat všechny detaily. Good luck

Linda15 09.04.2018

Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že lidé na člověka, který není ve vztahu, pohlížejí s nedůvěrou. Speciálně ti, kteří jsou zadaní, třeba i nešťastně. Ti jsou nejnepříjemnější k single osobám. Dle mého názoru být s někým, jen proto, abych mohla říkat, "mám přítele" je hloupost a ztráta času. Pak můžete snadno minout toho pravého.

Amanita Pantherina 09.04.2018

Nevím, proč by se měli nezadaní stydět, spousta lidí je nezadaných z vlastního rozhodnutí. Po rozvodu jsem byla 4 roky nezadaná a na takové řeči, proč je tak pěkná holka sama, jsem říkala, že nejsem sama, že mám syna a z toho darebáka se musím vzpamatovat. Měli jsme klid a dělali jsme si co jsme chtěli.

honzik 08.04.2018

manžel mě sebevědomí učil, dnes říká, že to asi přehnal

konatovka 07.04.2018

Na sebevědomí jsem musela hodně zapracovat, protože jsem byla až moc sebekritická. Láska je krásná věc a jak se píše v některém komentáři, mohou nám jí dát i děti.<3

kamila76 07.04.2018

Člověk se musí upnout i na jiné věci. Lásku vám mohou dát i děti. *15**15**15*

helus 07.04.2018

Bez lásky to musí být moc těžké.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat