Svatební šaty za 2 tisíce? Kupte si třeba troje!

08.05.2018 | Finance

Řekla jste ano? Gratulujeme! Teď nastává to nejkrásnější a zároveň nejhektičtější období. První, co musíte mít vyřešené, jsou svatební šaty! Kde je koupit, aby jejich cena nebyla vyšší, než celý rozpočet na svatbu?

Poté, co přestanete zběsile obvolávat všechny, že se budete vdávat, začíná maraton plný otazníků. Jak bude vypadat vaše svatba? Jaké budete mít módní doplňky a svatební šaty? A na kterém místě si se svým vyvoleným řeknete ano? Buďte v klidu, to zvládnete. Určitě s námi budete souhlasit, že zařídit svatební šaty je na prvním místě už od té doby, kdy jste jako malá snila, že vás muž vašeho života požádá o ruku. Kde koupit svatební šaty takové, do kterých se zamilujete, ale jejich cena vás neodradí?

Svatební šaty za skvělou cenu? Omrkněte Aliexpress

Eshop AliExpress nabízí tisíce a tisíce svatebních šatů různých barev a druhů. Máte své vysněné svatební šaty už dopředu v hlavě? Zadejte anglicky jejich popis do vyhledávání a AliExpress vám ulehčí hledání. Pokud ale ještě nemáte úplně jasno, které šaty byste na svoji svatbu chtěla mít, podívejte se na 5 tipů na svatební šaty z Aliexpressu.

Víte, jak nakupovat na AliExpress? Ano? Výborně, tak přejdeme rovnou k výběru.

5 tipů na nádherné svatební šaty za výhodnou cenu

Krajkové svatební šaty

Cena: 1 205 Kč, AliExpress.com

Na svůj svatební den zvolí nejedna nevěsta šaty s krajkou. A nikdo se jim nediví. Krajka dodá na šatech jemnost a nevěsta vypadá neodolatelně. Není divu, že i samotná vévodkyně Kate Middleton si na svatbu oblékla svatební šaty s krajkou. Druhů, mezi kterými můžete vybírat, je nekonečno. S dlouhým rukávem, krátké, s vlečkou, nabírané, s korzetem, na AliExpress seženete všechny.

Svatební šaty s rukávy

Nevěsta si v těchto volnějších šatech bude připadat jako víla. Svatební šaty s rukávy volí spousta nevěst. A to nejen kvůli tomu, že rukávy vypadají moc hezky, ale také kvůli zakrytí ramen. Rozpláclá ramena na fotkách je to poslední, co chce mít nevěsta v albu s fotkami ze svatby. Tyto vílí svatební šaty s krajkovými rukávy se hodí zejména na svatbu do přírody, nebo do prostředí s velkým množstvím květin a rostlin. A cena je v tomto případě velmi směšná, co myslíte?

Cena: 1 058 Kč, AliExpress.com

Svatební šaty s korzetem

Cena: 961 Kč, AliExpress.com

Korzetové svatební šaty najdete ve všech svatebních salónech. Koupíte ale některé z nich za méně než tisícovku? Na Aliexpress ano a ještě si vyberete z desítek druhů. Šaty s korzetem mají velkou výhodu oproti ostatním. A tou je, že vám zeštíhlí pas a vyzdvihnou prsa. Svatební šaty s korzetem, které jsou na fotce, mají zdobený korzet a nabíranou sukni.

Jednoduché svatební šaty

Každá žena si svatební den představuje jinak. Jedna touží po dlouhých nabíraných šatech s vlečkou, další se zase vidí v něčem skromnějším. A pro tyhle typy tu jsou jednoduché svatební šaty. Žádné krajky, flitry, kamínky, korzet ani nabírané šaty, ale něco méně výrazného. Příklad vidíte na fotce, kde jsou šaty bez ramínek s délkou až na zem s jednoduchým střihem.                            

     

Jednoduché svatební šaty, 1 204 Kč, AliExpress.com, Šaty pro princeznu, 980 Kč, AliExpress.com

Šaty pro princeznu

Přála jste si být jako malá princeznou? Ať už to byla Popelka, nebo Růženka, proč si to ve váš svatební den nesplnit? Prince už máte, takže stačí vybrat pouze šaty. A s těmito AliExpress šaty pro princeznu se jí rozhodně stanete. Dekolt zdobí křišťálové kamínky s krajkou. Pas je lemován krajkou a zdobí ho také kamínky. Sukně je zdobená flitry.

Krátké svatební šaty


Cena: 750,55 Kč, AliExpress.com

Proč zrovna krátké svatební šaty? To má mnoho důvodů. Tento typ šatů volí nevěsty, které mají například nepříznivé svatební prostředí pro dlouhé varianty šatů. Také třeba nevěsty, které mají svatbu na pláži a rozhodně nechtějí, aby se jim písek zachytil do šatů a ony pak při chůzi musely řešit, že mají šaty od písku zašpiněné. Krátké svatební šaty volí i starší dámy, které neholdují dlouhým šatům s vlečkou.

 

Levné svatební šaty ještě levněji? S Tipli je to možné

Díky koupi šatů z AliExpress se dá slušně ušetřit i na jiné věci, které jsou se svatbou spojeny. Co když vám ale řekneme, že nákupy na AliExpress můžete mít až o 10 % levnější? Stačí se zaregistrovat do nákupního klubu Tipli a za každý nákup získáte část peněz zpět na účet.

Přemýšlíte, jak je možné, že vám Tipli za nákup vrátí peníze? Nic v tom není. Obchody jsou ochotné za přivedení zákazníků zaplatit Tipli provizi (v případě AliExpress až 10 %) a většinu této provize získáte vy. Připsání odměny je automatické a budete ji mít na účtu do 48 hodin. Jediné, co pro připsání provize musíte udělat, je přesměrovat se do e-shopu přímo z Tipli.

Rychlá registrace v nákupním klubu Tipli.cz je zdarma a zmáknete ji během pár vteřin.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat