Kancelář v obýváku? Vybavení home office nepodceňujte

28.08.2018 | Finance

Také patříte mezi stále se zvětšující skupinu lidí, kteří často nebo každý den pracují z domova, tedy fungují v takzvaném home office režimu? Pak jistě víte, že vybavení domácí kanceláře není dobré brát na lehkou váhu. Dokáže totiž výrazně ovlivnit váš pracovní výkon. Pomocníkem, který vám kancelář (a nejen tu) zútulní a pomůže v ní udržovat pořádek, je unikátní úložný systém Leitz MyBox. Přesvědčily se o tom i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze! Máte stejné zkušenosti?

Produktivní i v pohodlí domova

Doma má sice člověk klid, sám si řídí, jak a kdy bude pracovat, aby včas odevzdal svěřené úkoly, ale také ho rozptyluje řada věcí. Jak si zajistit, že svou pozornost věnujete skutečně jen a jen práci? Důležité je začít vybavením pracovního stolu. Sedět s notebookem na klíně v obýváku na gauči, to je totiž základ pro pracovní katastrofu.


Uspořádaný pracovní stůl je i v domácí kanceláři základ produktivity. S úložným systémem Leitz MyBox je úspěch zaručen!

Lidé pracující na home office by si měli doma zřídit pracovnu či koutek, který je vyhrazen jen a jen pro práci. Kancelářský stůl, pohodlná židli, co nejméně lákadel a rozptylujících faktorů (televize apod.) – to je základ úspěchu. Důležitý je také klid, který ovšem předpokládá spolupracující rodinu. Jste-li maminkou malých dětí, bude se vám jen těžko vysvětlovat, že „mamka potřebuje pracovat a nemůže si hrát s legem“.

Nepodceňte ani uspořádaný pracovní stůl. Mějte proto po ruce nejrůznější pořadače, boxy, desky a přihrádky, pomůže vám například i nástěnka, díky níž vám neuteče žádný důležitý termín. Mimochodem, je prokázáno, že uspořádaný a uklizený pracovní stůl pozitivně ovlivňuje výkonnost!

Chytré boxy nejen do kanceláře

Úložný systém Leutz MyBox je přesně tím řešením, který oceníte nejen ve své domácí kanceláři. Jak z něho byly nadšené naše testerky, které testovaly úložný box s víkem Leitz MyBox velikost L a organizér s držadlem Leitz MyBox?


Nejen v kanceláři, ale také v kuchyni, dětském pokoji nebo v koupelně systém Leitz MyBox naše testerky využily.

Tento úložný box mě nadchl nejen svým krásným designem, ale i velmi kvalitním zpracováním. Úložné boxíky jsou opravdu velmi praktické a zároveň mají úžasný vzhled. Hodí se prakticky úplně na všechno. Lehké, přehledné a elegantní řešení, jak si "uklidit" na stole. Boxíky jsem nakonec testovala v kanceláři. Jsem ráda, že ho mám na stole, protože už nemusím stále někde hledat kancelářské potřeby (různé zvýrazňovače, kancelářské sponky, samolepicí záložky, propisky, kapesní slovníky...) a nemůžu si ho vynachválit. Určitě ho lze využít mnoha způsoby. Rozhodně doporučuji!“ chválila testerka Annie._.ro.

„Krásné provedení, jednoduché a moderní. Ideální pro jakékoli využití, protože je díky většímu výběru možnost měnit sestavu, jak zrovna potřebujete. Já si je oblíbila v práci v ordinaci. Lehce se omývají/dezinfikují, působí krásným dojmem a vše je zorganizované přehledně, takže se člověk nemusí bát, že něco nenajde. Už přemýšlím, jaké další si pořídím, protože je to opravdu super! Do ordinací lékařů rozhodně doporučuju já i lékařka!“ přidala se testerka Sstyx.


Krásný design, přehledné uspořádání, praktičnost. Nejen tyto vlastnosti krabic Leitz MyBox naše testerky vychvalovaly.

„I když je tento výrobek určen ke kancelářským účelům, tak mě se osvědčil jako super pomocník pro maminky s dětmi. Mám půlročního syna a na stole jsem měla neustále poházené různé pomůcky pro dítě, díky těmto pořadačům, mám vše na jednom místě. A když někam vyjedu, mám vše schovám pod víkem a vždy vše najdu na svém místě!“ neskrývala nadšení testerka Pupinelova.

„Jsem moc ráda, že jsem mohla boxy otestovat. Jsou na omak velmi příjemné a hlaďoučké. Velmi snadno se otírají a plast vypadá, že bude opravdu bytelný. Náš box měl zelené dno, které pěkně box oživí, ale zároveň není jako "pěst na oko" Dcera si ho ihned zabavila pro fixy a ostatní drobnosti. Je to velmi praktické, protože když domaluje, jen zavře box a je uklizeno. U teenagera velmi šikovné. Překvapilo mě, jak dobře víčko doléhá. Z toho důvodu bych viděla box i jako šikovnou pohotovou lékárničku. Snadno by se vydesinfikovala a pomůcky by byly dobře uzavřeny. Na boku boxu jsou dva prolisy, které pomáhají boxík přenášet. Jsou velmi nenápadné, ale přesto jsou moc šikovné. Linii to nenarušuje, ale jejich přítomnost oceníte,“ doporučuje testerka kometka.

Všechna hodnocení si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat