Komentáře k článku

nea 20.02.2019

Vždy jsem byla matematický typ a jazyky mi nikdy nelezly do hlavy kromě ruštiny. Tu jsem zvládala docela dobře. Ale jinak - bída.

kamila76 20.02.2019

Já občas s angličtinou pracuji - trochu, málo.

Marcela 17.02.2019

Správné psaní mně a mě už je nejspíš vůbec nad vaše chápání......Přeji Heluš pěknou neděli a až bude mít příště potřebu zase někomu něco písemně sdělit, ať to raději dobře zváží.

aster Marcela 18.02.2019

Zajímalo by mě, proč rýpete do čtenářky - proč raději nezaryjete do těch, kteří zdejší články píší - tam se vyřádíte na hrubkách všeho druhu - o stylistice už se raději nezmiňuji...paní zde jen diskutuje, kdežto pisatelky článků za své výtvory dostávají peníze - jenže jejich výkon tomu často neodpovídá. A není to jen o hrubkách, kolikrát jsou ty články zavádějící, informace nepřesné a někdy i škodlivé a redakci je to jedno

Marcela 17.02.2019

Tak to je vidět a zřejmě na tom nejste o moc lépe ani s tím rodným.....jazyky nešly

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat