Komentáře k článku

Siraellen 23.03.2021

Zatím mě to baví

konatovka 13.04.2019

Pěkný článek, jak se ubránit syndromu vyhoření, určitě je to velmi nepříjemné. V práci jsem byla spokojena, ale vedoucí byla cholerická a nedalo:-O se s ní někdy vydržet, také jí proto vyhodili.

Jen 09.04.2019

*4*Já jsem asi taky vyhořelej, hlavně tam dole.😕

Filip 08.04.2019

To dělají hlavně Vaše výběrové řízení *5*

helus 08.04.2019

Když jsem chodila do práce,tak mě moc bavila.

nea 08.04.2019

Moje práce byla mým koníčkem. Jen mi v ní občas vadili určití lidé.

aster nea 09.04.2019

Mám to úplně stejně :-)

glady 08.04.2019

teď na jaře jsem úplně vyhořená;-)

Hanney 08.04.2019

Syndrom vyhoření je dost krutá věc. Zažila jsem to nedávno a málem z toho skončila na psychiatrii. Jediné, co mi opravdu pomohlo, byla změna práce. Akorát že ten poslední měsíc ve staré práci trpěla... Ve starém zaměstnání jsem za celou dobu neměla pořádný oddech. Na telefonu a e-mailu člověk musel být 24 hodin denně. Mockrát jsem řešila naléhavosti o víkendu, nebo v cizině co šlo přes telefon. Samozřejmě bez nároku na peníze a celkově za mizernou výplatu. Pak se změnilo vedení i kolegové a už to šlo úplně do háje. Naložili na mě práci za 3 lidi a já se začala hroutit. Skončilo to mou výpovědí. Firma se cítila dotčená, že si dovoluji vyjádřit názor, že se tady práce absolutně nedá zvládat a že si nevážím jejich super firemní kultury...Výpovědní lhůta stála za to. Každý den 2 hodiny přesčasů, neustálé ponižování, nadávání. Každý den jsem brečela a v neděli jsem se cítila nejhůř. Dovolenou jsem si vzít nemohla, měla jsem 2 dny a bylo to ještě horší, než být v práci. Proto vím, že vzít si dovolenou a vypnout telefon nepomáhá. Má to ještě horší důsledky. Jediné, co pomůže, je změna. Nyní pracuji jinde, mám více peněz za méně práce, pracovní doba mi vyhovuje víc. Jsem konečně šťastná

Siraellen 07.04.2019

mě vždycky pomohlo zajet si někam na pobyt do přírody,bez internetu

aster 07.04.2019

A co takhle odjet na dovolenou někam daleko od všeho, úplně změnit prostředí a vypnout počítač i mobil *17*

ovace 07.04.2019

občas se cítím velice vyčerpaný

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat