Komentáře k článku

Jura 16.06.2020

Dnešek byl v práci super, viděl jsem šéfa jen pár vteřin, jsou i lepší dny kdy ho nevidím vůbec, nikdy jsem nesnil že budu zrovna tohle dělat ale proč ne je to docela prima. Pestrá práce málokdy déle na jednom místě, povětšinou někde v krajině, na čerstvém vzduchu ( což má i negativa).

aster Jura 18.06.2020

Mám podobnou práci a taky mě nikdy nenapadlo, že právě tím se budu živit, ale je fakt, že mě na tom asi taky nejvíc baví, že netrčím někde v kanceláři (i když večer se tomu nevyhnu) a že to rozhodně není stereotyp. Šéfa naštěstí nemám (šéf jsem já XD ) ale někteří zákazníci jsou horší než šéf - někdy je mi líto, že není dovoleno na tu bandu namířit kvér - všechno by se rychleji vyřešilo... přesto mě to baví, i když jsou chvíle, kdy si říkám, že pitomější zaměstnání jsem si zvolit nemohla *4*

Jura aster 18.06.2020

U šéfa je ta výhoda že si můžem některé názorové rozpory hlasitě prokonzultovat. Se zákazníkem je to horší i když x krát změní zadání a výsledek je od původního záměru naprosto odlišný. Že tenhle problém nastane poznám snadno. 1. Šéf řekne že zákazník je vpohodě a ví přesně co chce. 2. Zákazník 2-3 a vícekrát těsně po sobě řekne : váš šéf mi slíbil že .....

aster Jura 18.06.2020

No právě...a letos se se zákazníky typu "nevím, co chci a nedám pokoj, dokud to nedostanu" snad roztrhl pytel :-/

Kallika 16.06.2020

Práce zahrnuje více než 40% našeho života. Proto je tedy velmi důležité si vybrat práci přímo pro nás. A jestli nás nebaví? Ale má dobrý plat? Na to nesmíme brát ohledy! Určitě jste v dětství snili že budete venčit pejsky, budete veterinářkou/veterinářem... tak se za svým snem vydejte. A 40% svého života prožijete v klidu a v dobré společnosti. Každopádně... článek je velmi užitečný a pěkný. Autora musím pochválit za přehledné vysvětlení.

nea 16.06.2020

když jsem ještě pracovala, byla jsem ve špatném kolektivu

glady 15.06.2020

jsem v práci spokojená

xxkouckaxx 15.06.2020

práce která baví je obrovská výhra :-)

helus 15.06.2020

V práci by měl být člověk spokojený.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat