Komentáře k článku

glady 11.08.2020

naštěstí nic splácet nemusím

nea 12.08.2020

Nikdy jsem neměla žádnou půjčku. Vždy jsem si na vše co jsem potřebovala poctivě našetřila včetně bydlení. Chce to občas se trochu uskromnit a pak nemusíte mít strach z toho, zda budete mít na splátky.

xxkouckaxx 12.08.2020

naštěstí máme sice starý , ale zato náš dům po rodičích ,m tatínek jej postavil svépomocí z výplat a pro nás je to dnes největší životní jistota - vlastní střecha nad hlavou

Jura 13.08.2020

Proč by to měla být noční můra? Chce to jen držet se reality, hypotéku mám v sumě běžného nájmu a tak na kecy typu co budeš dělat když nebudeš mít na splátky snadno odpovím a v nájmu tě někdo nechá zadarmo? Dost za to můžou banky které vnucují hypotéku až na hraně života do smrti o chlebu a vodě, jen se nenechat ukecat. Teď mi zbývá doplatit sumu co bych už vpodstatě dal z peněz co mám doma ale proč, dnes je lepší mít dluhy a banka to ví, taky furt otravují že to můžu kdykoli doplatit a jak něco banka okatě nabízí je to výhodné pro banku ne pro mně.

Siraellen 22.08.2020

nic nesplácím

Vasti1 29.08.2020

nic nesplácím

Siraellen 05.03.2021

Nemám hypotéku

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat