Komentáře k článku

xxkouckaxx 17.02.2021

kdo má moc , tak chce vždycky ještě víc - stará známá pravda

tes 17.02.2021

Záleží na tom, v jaké fázi života se nacházíte. Mladí potřebují bydlet, auto, rádi by si pořídili rodinu a někam se podívali. Na to vydělat není legrace. Starší, co už mají tohle za sebou, nepotřebují takové příjmy. Nicméně si potřebují vytvořit rezervu "na horší časy". Až budou v penzi a hodně se jim sníží životní úroveň a nebudou mít síly na to, aby si jí dorovnali přivýdělky.

Uzap tes 17.02.2021

Naprostý souhlas skvěle napsáno

REBEL 17.02.2021

Peníze nejsou štěstí.Nepleťte si pojmy s dojmy.

Vašek 17.02.2021

Včera jsem na procházce vzpomínal, kolik jsem rozhézel v divokých devadesátkách. O jak je mi dobře na duši v tý dnešní karanténě.......... užij času !!!!

Tomáš 17.02.2021

Peníze nejsou vše ale i nezbytné

Askii 18.02.2021

Tak Američané jsou silní konzumeristé, takže nic nového pod sluncem a je silně zavádějící uvést příjmy ale již ne průměrné náklady nebo porovnat s náklady u nás. Pak to celé moc nedává smysl. Milion Kč v USA může být jako 300 000Kč u nás. Ono je otázka za co vlastně lidé utrácejí. Byl jsem chvíli zaměstnaný ve firmě, kde se lidé předháněli v utrácení za zbytnosti. Životní styl neustálého paření na oslavách narozenin, teambuildingů a víkendových chlastaček leze do peněz hodně. Pro mě tyto akce strašná nuda a navíc nechutnost, protože mě do toho nutili nátlakem. Pro ty lidi naopak nutnost každých 15 minut koupit jednu rundu zelené se šlehačkou za 1500,-Kč a pak se poblít a další týden o tom mluvit a přitom taky naříkat, jak nemají peníze. Takže asi tak nějak to bude. :-) Samozřejmě chápu, že se někdy stane, že peníze chybí - podnikatelský trabl, nemoc.. To je pak na prdlačku.

Tom 19.02.2021

Penize nejsou vse ale radeji budu brecet ve sve limuzine nez v autobuse 🤣

Michal 20.02.2021

Kdo má prachy-má všechno!! I zdraví!! Vše ostatní,jsou jen pindy !!

Siraellen 05.03.2021

Peníze nejsou všechno

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat