Komentáře k článku

Uzap 21.04.2021

My jsme to měli hodně za levno to byla ale jiná doba peníze měli hodnotu.

Kim 19.03.2021

Svatbu beru jako něco, co je jednou za život, takže proč šetřit a neužít si to podle svých představ? My jsme měli hodně lidí.

Jana 16.03.2021

Svatbu jsme měli na hradě, kde se brali i moji rodiče, takže taková rodinná tradice. Ušetřili jsme např. na prstýnkách(chirurgická ocel), jednotný oběd v restauraci žádný raut,pak pokračování u nás na zahradě. Neměli jsme hudbu, pouštěli jsme si z CD až na zahrádce. Dárky jsme nedávali. Klasicky výslužku.Svatební program jsem si dělala sama. Měli jsme 18 hostů na hostině. Většinou rodina. Kamarádi a známí přišli jen na obřad.

Tereza 16.03.2021

Vdavam se za dva měsíce... Přímo na úřadě se u nás obřady nedělají, síň je v místním zámečku. Takže se vezmeme tam, přijdou jen rodiče a svědci. Pokud budou otevřené hospody, dáme si pak oběd, pokud ne, tak půjdeme po obřadu domů. Šaty mám z bonprixu, největší výdaj byl za přítelův oblek (ale ten by si kupoval tak jako tak, každý chlap má mít alespoň jeden kvalitní oblek ve skříni). Ještě že díky koroně nemusíme vysvětlovat, proč nebude klasická svatba :)

Martina 16.03.2021

Svatbu jsme měli na úřadě,pak oběd v restauraci a odpoledne pohoštění doma. Bylo nás 28 a peníze co jsme dostali od svatebčanů ze 2/3 pokryli výdaje. Všichni si to užili a hlavně pozvat jen ty co chceš a neoplácet ze slušnosti,že se to musí. Je to přece Váš den!!!

tes 16.03.2021

My jsme byli na úřadě a pak zahradní párty. Opekli jsme prasátko, popilo se i zazpívalo. Všichni si to užili a ani nás to moc nestálo. A tak to myslím má být. ☺

Miroslav Babec 16.03.2021

Svatbu jsme měli normálně na městském úřadě, společný oběd jen novomanželé a svědci. Hostinu jsme měli na naší chalupě v komplet v naší režii, pouze vypůjčeny gril a partystan a sety stolků. Hostina se moc vyvedla, a trvala od pátku do neděle a celá svatba vyšla na 40000,-. Jako svatební dar jsme chtěli peníze, protože hrníčky, příbory a roboty jsme již měli :) nakonec se vybralo přes 25000, takže se z části pokryl i náklady na svatbu. Všichni měli co jíst, sranda byla, a nikdo se neptal proč není to a to. Měli jsme knížku, do které nám každý účastník hostiny napsal vzkaz :) Vzpomínám na to moc rád, a jsem rád že jsme tu hostinu neměli někde na zámku.

Siraellen 14.03.2021

všeho s mírou

Marika 14.03.2021

Na svatbě jsme se rozhodli utratit pouze za dobré jídlo a zainvestovali jsme do snbních prstenů, které nám vydrží (doufám!) na celý život a stále se na ně nemůžu vynadívat:) Pan Korbička prostě umí - https://www.korbicka.com/cs/snubni-prsteny ! Chtěli jsme tak zároveň v této době podpořit české podnikatele, kteří to opravdu nemají lehké.

Libuš 13.03.2021

Nejlepší se nebrat

xxkouckaxx 13.03.2021

svatby neuznávám vůbec , když je to potřeba tak klidně na radnici se dvěma svědky a hotovo

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat