Komentáře k článku

Siraellen 19.02.2023

Jsem šťastná ve vztahu

Jana 14.02.2023

Strašný žít s egoistou líným nefachčenko chlapem.A poslouchat zase jiného jeho zlozvyky to nikdy.Lepší je být sám i když peníze chybí.

Libuš 14.02.2023

Už dlouho sama a spokojená, neměnila bych ani za zlatý prase, mám co si vydělám, utrácím málo

Běla 14.02.2023

po smrti partnera jsem zůstala jen s dcerou a kocourem a je úplně jasné, že jsme na tom finančně hůř, než kdyby byl doma druhý živitel rodiny.

vera 14.02.2023

Každá liška chválí svůj ocas, zní lidová moudrost. Můj manžel kouřil, pil kávu, pivo, měl rád čokoládku, zákusky, rád hodně a dobře jedl. A potraviny musely být kvalitní! S ním jsem tedy neušetřila vůbec nic. Navíc jsem poslouchala hloupé řeči o tom, že nic neušetříme - jak taky, když všechno projedl? Jsem sama a nebudu to měnit.

Zdena 14.02.2023

Daleko víc člověk utratil v páru,i teď dozvuky rozchodu mě stojí hromadu peněz,a když neustále naražįte na partnery,kteří vyčítají každou korunu,lepší je být sám

Viktor 14.02.2023

Co je to zase za blbost jsem sám a dleko víc ušetřím než když jsem se otravoval s babou.Děti jsem chtěl ale manželství nikoliv.

xxkouckaxx 14.02.2023

jsem v partnerství a jsem spokojená

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat