Prostreno.cz

Komentáře k receptu

renik.71 28.09.2016

konatovka 28.09.2016

renik.71 28.09.2016

Tuto úpravu masa znám. Mohu jen doporučit. Maso je křehké, voňavé. Skvělý recept.

konatovka 28.09.2016

Na fotu to vypadá úžasně, ale med do jídel nepoužívám, ale i bez by to bylo dobré.*1*

renda4141 28.09.2016

Maso pečené na pivu je vynikající. Ten med mi tam také přijde navíc. :-)

lissey 28.09.2016

Maso na pivě je většinou moc dobré. Také uzeninám dodá skvělou příchuť.

glady 29.09.2016

to je úprava masa, která u nás doma je hodně oblíbená;-)

moniika 30.09.2016

moniika 30.09.2016

Takto připravená krkovička je moc dobrá a všichni si pochutnají *5*

blesksoft 01.10.2016

alenab 01.10.2016

na pivu dělávám maso, i guláš na černém pivu je vynikající, ale med bych nedávala, ten k masu nemusím.*11*

heenna 10.10.2016

jidla na pivu mam rada, pivo dodava jidlu bajecnou chut

heenna 10.10.2016

verrca 12.10.2016

takto naloženou krkovičku taky dělám.. k pečeným bramborům super

nikihiphop 17.10.2016

tak kdo by si nedal krkovičku to je prostě kvalita sama o sobě a dobrota, mimochodem na fotce je fakt povedená k nakousnutí *5*

megana4 24.10.2016

megana4 14.11.2016

blesksoft 20.06.2019

Anonym 07.01.2020

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat