Prostreno.cz

Ryba pečená v pergamenu

Ryba pečená netradičně s mrkví.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 439 kJ / 105 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy3g
tuky8g

Ingredience na

  • 2 porce filety tresky - candáta, nebo jiné ryby
  • 4 lžíce sezamového oleje
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžička žluté kari pasty
  • 2 stroužky česneku - nakrájené na plátky
  • 2 špetky soli
  • 1 ks mrkve - nakrájená na nudličky
  • 2 ks pergamenového papíru

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. V malé misce smíchejte sezamový olej, sójovou omáčku a kari pastu.
  3. Na každý kousek pergamenového papíru položte porci ryby, jemně ji osolte a potřete ji připraveným olejem.
  4. Na ryby rozdělte mrkev, plátky česneku a ryby zabalte.
  5. Balíčky položte na plech a pečte v předehřáté troubě po dobu 20-25 minut. Podle toho jak máte velké porce ryby.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    36,94g
  • Sacharidy:

    51,40g
    • Cukry:

      5,60g
  • Tuky:

    100,13g
  • Vláknina:

    5,10g

Aktivita pro spálení: 105 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

31

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba se zeleninou

(2 hlasů)
40min
262 kJ

Treska s rajčaty

(1 hlasů)
50min
313 kJ

Grilované kapří podkovy

(3 hlasů)
1h a 25min
433 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba pečená v pergamenu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat