Prostreno.cz

Bressaola s ricottou

Bressaola s ricottou je italská varianta naší šunkové rolky. Jemný tvarohový krém zabalíte do plátků sušeného masa. Nejdříve ale ricottu ochutíte česnekem, olivovým olejem a jemně nakrájenou zelenou petrželí. Komu nechutná, může ji nahradit pažitkou.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 15min

    15min příprava

    0min vaření

  • 812 kJ / 194 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny18g
sacharidy4g
tuky16g

Ingredience na

  • 200 g bressaoly
  • 200 g ricotty
  • 1 stroužek česneku
  • petrželka
  • olej extra virgin
  • sůl a pepř

Postup přípravy

  1. V misce smíchejte ricottu, nasekanou petrželku a česnek, zakápněte olivovým olejem a dochuťte solí a pepřem.
  2. Krém dejte na plátky bressaoly a zabalte v rolky. Podávejte zakápnuté olejem a ozdobené petrželkou.

TIP:

A ještě jedna věc je na tomto primi piatti skvělá – je hotov natotata.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,11g
  • Sacharidy:

    47,96g
    • Cukry:

      1,00g
  • Tuky:

    134,08g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 194 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

57

minut uklízení



Podobné recepty

Cuketové kuličky

(29 hlasů)
30min
263 kJ

Šunkové rolky s křenovým krémem

(31 hlasů)
15min
732 kJ

Bruschetta s rajčaty a bazalkou

(30 hlasů)
15min
360 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Bressaola s ricottou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat