Prostreno.cz

Grilované vepřové plátky marinované v bylinkovém oleji

Voňavé vepřové plátky s tymiánem a šalvějí.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 954 kJ / 228 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy5g
tuky20g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Nejdříve si připravte bylinkový olej: Olej nalijte do nízké, hranaté misky.
  2. Do oleje vložte lístky šalvěje, jemně nasekaný česnek, lístečky tymiánu a důkladně promíchejte.
  3. Do oleje dejte maso a důkladně ho obalte olejem.
  4. Přidejte plátky citronů a misku uzavřete.
  5. Dejte na noc do lednice.
  6. Maso dejte na gril, přikryjte a grilujte doměkka.
  7. Hotové maso podle potřeby osolte a opepřete.
  8. Maso nakrájejte na plátky a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,00g
  • Sacharidy:

    189,00g
    • Cukry:

      11,20g
  • Tuky:

    130,88g
  • Vláknina:

    61,00g

Aktivita pro spálení: 228 kcal

28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

68

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřová panenka s restovanou cibulí

(15 hlasů)
1h a 20min
511 kJ

Vepřová panenka v anglické slanině

(19 hlasů)
50min
638 kJ

Grilované vepřové kotlety

(9 hlasů)
3h a 0min
1063 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Grilované vepřové plátky marinované v bylinkovém oleji

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat