Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (středa, díl 1938)

23.02.2011 | Seriály

František začal točit film a je na to patřičně hrdý. Bedřicha dnes čeká repete odloženého večírku se známými Lucie. Na konverzaci se snoby se moc těšit nebude, ale obětuje se kvůli Lucii, která se na večer už hodně těší.

Bedřichovo odhodlání být lvem salonů však tentokrát stačit nebude. Svou bezprostředností totiž připraví Lucii pěkně horké chvilky. A to se samozřejmě neobejde bez následků.

Libuška si pomalu zvyká na prázdné místo po svém boku. V podkrovní garsonce zůstala sama jen s Boriskem. O to víc povzbuzuje Theu, aby si svůj vztah-nevztah se Štěpánem užívala, i když se neodvíjí právě tak, jak by si představovala. Pro jistotu ale Libuška při první příležitosti Štěpána požádá, aby byl na Theu více než milý. Výhružka skrytá za jejími slovy Štěpána nepříjemně zaskočí... Borisek se vedle mámy začíná nudit. Když zjistí, že má zítra Matěj svátek, okamžitě se pustí do plánování, jež nebude Libušce právě dvakrát po chuti.


Jaké zaměstnání je pro vás to pravé?
Odhalím váš skrytý talent! Astroložka Anna

Ondřej se do sešupové aféry pěkně zamotává. Redakce bulváru po něm chce dokonce i omluvu za napadení jejího redaktora. Ze své redakce dostane Ondra navíc ultimatum. Buď bleskurychle očistí svoje jméno a pořádně se v reportáži opře do toho, kdo ho do této šlamastyky dostal, nebo může začít trénovat psaní o dietách a pošramocených vztazích do společenské přílohy. Jenže Ondra má kvůli holkám a Báře svázané ruce. Je mu jasné, že pokud by svoji kauzu rozvířil, odnesou to hlavně ony. Podstoupí takové riziko?
 Seriál Ulice (1938) uvidíte ve středu 23. února 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat